Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! ūüęß
Cover van

3 apps voor een regenachtig weekend

Auteur: Arjan Kropman
0 reacties


Lees verder na de advertentie

De zomer bevalt ons wel. Lekker zonnetje, beetje luieren, beetje zwemmen. Maar met het huidige klimaat krijg je zo nu en dan te maken met regenachtige weekenden. Met deze apps kom je ze zeker door.

Schermafbeelding 2014-08-01 om 16.17.35Spelletjes

De beste manier om tijd te doden zijn gezelschapspellen. Er zijn genoeg games die je eindeloos in je eentje kunt spelen. Veel leuker nog zijn den ouderwetsche gezelschapsspellen. Wij gaan voor Monopoly (0,89 euro op de iPhone, 5,99 euro op de iPad), het spel waarbij je je projectontwikkelaar waant en je tegenspelers failliet moet spelen. Je speelt het gezellig samen tot vier personen en bent vervolgens wel een paar uurtjes zoet. Ook leuk: Mens erger je niet (2,69 euro), Ganzenbord (1,79 euro) of Risk (5,99).

0,89 / 5,99 euro | iPhone en iPad | 222 MB

Schermafbeelding 2014-08-01 om 16.19.35Buienradar

Ben je ouder dan 13, dan is er een kans dat je ook in het weekend wat verantwoordelijkheden hebt waarbij je er niet aan ontkomt om de deur uit te moeten. In dat geval is het handig wanneer je de stevige zomerbuien kunt ontlopen. Dat doe je met een goede buienradar/weervoorspeller. Buienalarm is speciaal gemaakt voor dit doel. Helemaal 100% betrouwbaar is de site niet, het gebeurt nogal eens dat er een hoop paniek wordt gemaakt om niets. We beginnen dan al een ark te bouwen, maar de zondvloed blijft uit. Door zelf de buien in de gaten te houden met de beschikbare radar, ben je een al een stuk beter op de hoogte. De mooiste weer-app is volgens ons overigens Yahoo Weer.


kooptip

Gratis | iPhone  | 6,5 MB

Schermafbeelding 2014-08-01 om 16.12.00Toch nog bakken

Als je dan niet kunt bakken in de zon, dan maar in de oven. Mocht je niet van spelletjes houden, dan kun je je (samen met de kids) vermaken met het bakken van een cake of taart. Tussen de verschillende flauwe spelletjes vonden we Het Fotokookboek – Bakken, een heel mooi ge√Įllustreerd bakreceptenboek met in totaal 60 recepten verdeeld over vier hoofdstukken, van Zoet en Hartig tot Cakejes en Koekjes. Stap voor stap worden de kookstappen met foto’s doorgenomen, van de verzameling ingredi√ęnten tot het eindproduct. Zo bakken wij er zelfs iets van.

3,59 euro | iPad  | 133 MB