Terug naar μBrowser: compacte browser voor je Apple Watch
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
PremiumReviews

μBrowser: compacte browser voor je Apple Watch

Door Laura Grootaarts23 februari 2022 09:002 min. leestijd0

Het scherm van de Apple Watch is de laatste jaren best wat gegroeid, en dat biedt ruimte voor meer apps. Maar wat je nog moet missen, is een watchOS-versie van de browser Safari. Weliswaar heb je vanuit de app Mail op je horloge toegang tot Safari. Maar wat nu als je eventjes je favoriete site wil openen? Dan heb je µBrowser: een poppenhuisversie van een browser voor je Apple Watch.

µBrowser Apple Watch


Premium

Verder lezen?

Al vanaf slechts €5,99 per maand heb je als abonnee toegang tot al onze premium-artikelen. Zo haal je gegarandeerd nog meer uit je Apple-producten!

Kies je abonnement >Al abonnee? Log hier in

µBrowser review: een browser voor je Apple Watch

µBrowser is een zeer basale browser voor als je even snel op je Apple Watch wat wilt checken. Het is mogelijk om op je Apple Watch linkjes in te voeren, maar het is gemakkelijker om via de bijbehorende iPhone-app alvast bookmarks aan te maken van je meest favoriete websites. Dan hoef je ze op je horloge alleen nog maar open te tikken.

Er zijn véél beperkingen. Om er maar eens een paar te noemen: je krijgt steeds een melding die je moet wegklikken, het wegklikken van cookie-meldingen voelt als een behendigheidsgame en inloggen op websites kan niet – de ontwikkelaar is overigens volledig transparant hierover.

Toch merk ik dat er enkele websites zijn die ik op deze manier regelmatig even bekijk. Sommige lenen zich daar beter voor dan andere. Het klikken op de verschillende artikelen, de leesbaarheid van teksten: het valt me allemaal honderd procent mee. Wel voelt het alsof je in een experiment beland bent. Apple, kijken jullie even mee met dit experiment, want het lijkt erop dat Safari prima naar de Apple Watch kan!

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar