Terug naar ‘iPhone 13 krijgt nieuwe kleur’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 13 krijgt nieuwe kleur’

Door Laura Grootaarts26 maart 2021 14:462 min. leestijd0

Op de nieuwe iPhone 13 moeten we nog een tijd wachten: we denken dat-ie in september in de winkel ligt. Volgens een gerucht komt de iPhone 13 er in een nieuw kleur: zwart!

Zwarte iPhone 13

Zwarte iPhone 13

Apple-lekker Max Weinbach claimt dat ten minste een van de iPhone 13-modellen beschikbaar komt in matzwart. Waarschijnlijk geldt dit dan voor het iPhone 13 Pro (Max)-model. De kleur zwart komt mogelijk in plaats van grafiet: die kleur was er vorig jaar exclusief voor de iPhone 12 Pro (Max). Ook zou Apple experimenteren met een oranje, bijna bronzen tint. Maar de kans dat die er daadwerkelijk komt, acht Weinbach stukken kleiner.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Voor iedereen die thuis zwarte keukenkastjes of deuren heeft en zich nu afvraagt hoe je zo’n iPhone vingerafdruk-vrij houdt: Apple is naar verluidt ook bezig met een speciale coating voor de roestvrijstalen rand van de iPhone. Deze zou daarom vrij moeten blijven van vlekken. De achterzijde van de iPhone heeft sowieso al een matte structuur en is dus minder besmettelijk.

Verbeterde camera & speaker

Weinbach weet ook het ander over de nieuwe camera. Deze zou om te beginnen een ander design krijgen, waardoor de lenzen minder uitsteken dan voorheen. Maar de ‘camerabult’ zal niet helemaal verdwijnen. Waarschijnlijk verbetert Apple het een en ander aan de Portretmodus op met name de Pro-modellen. De LiDAR-scanner zou hierbij een grote rol spelen: deze zorgt voor een betere detectie van de randen van het onderwerp.

In iOS 15 zou bovendien een nieuwe vorm van beeldstabilisatie voor video zitten. Deze detecteert het onderwerp automatisch en blijft erop focussen tijdens het filmen. Het is onduidelijk of deze functie exclusief voor de iPhone 13 is, of dat oudere toestellen er ook van profiteren.

De oorspeaker van de iPhone 13 belooft ook een stuk beter te worden. Verbeterde noise-cancellation en een betere microfoon dragen daar aan bij. Het geluid vespreidt zich straalvormig vanuit de speaker, en is dus beter hoorbaar.

iPhone 13 mini

Weinbach meldt dat Apple ook zeker van plan is om een iPhone 13 mini te lanceren, ook al blijft de verkoop van de iPhone 12 mini enigszins achter. Bij de iPhone 12 mini zijn er nogal wat zorgen over de batterij, want die raakt vrij snel leeg. De opvolger zou een grotere accu krijgen. Dit in combinatie met een efficiëntere chip, zou ervoor moeten zorgen dat je de mini niet om de haverklap hoeft op te laden.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: MacRumors

 

 

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 13
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar