Terug naar ‘Zwarte AirPods 2 en AirPower verschijnen in de lente’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Zwarte AirPods 2 en AirPower verschijnen in de lente’

Door Sven Lamers11 februari 2019 14:532 min. leestijd3

Dat Apple bezig is met de ontwikkeling van nieuwe AirPods mag ondertussen wel duidelijk zijn. Maar de laatste tijd komen er ook steeds meer geruchten naar boven over een mogelijke datum voor de lancering. Nu wijst een rapport van MySmartPrice op een lancering in het voorjaar en is er ook sprake van nooit eerder gehoorde nieuwe functies. En nog een verrassing: ook AirPower lijkt dan zijn debuut te vieren.

Meer weten over AirPods?
Bekijk dit dossier

AirPods Colorware

Nieuwe functie AirPods 2

Volgens het rapport heeft Apple een nieuw design voor de AirPods gepland. Dat moet enerzijds voor een betere bas zorgen, anderzijds voor een minder glad oppervlak zodat de AirPods niet meer zo snel uit je handen glijden. Dat laatste wil Apple bereiken met een bijzondere coating die wat ruwer aanvoelt. Ten slotte is er ook sprake van een nieuwe zwarte kleur, als aanvulling op het huidige witte model.

Eerder hoorden we al geruchten over sensoren om je gezondheid in de gaten te houden, bijvoorbeeld je hartslag. Dat zou een mooie optie zijn voor mensen die niet per se een Apple Watch willen hebben. Wat de prijs betreft gaan de nieuwe AirPods misschien de 200 euro grens doorbreken. Verwacht wordt een prijsstijging van zo’n 40 euro. Heb je niets aan de nieuwe functies, kun je dus misschien beter voor het oude model gaan.

AirPower leeft

Wij hadden het zelf niet meer verwacht, maar het lijkt er dus op dat Apple’s draadloze, drievoudige oplader AirPower ook nog gaat komen. Apple heeft AirPower tijdens de presentatie van de iPhone X voor het eerst laten zien, maar nog steeds niet uitgebracht. Nadat het eerst helemaal stil was geworden rondom de draadloze oplader, hoorden we begin januari geruchten dat-ie nu eindelijk in productie is.

AirPower

Volgens het rapport gebruikt Apple nu grotere spoelen waardoor AirPower in zijn geheel dikker moest worden. Daarnaast is er sprake van bijzondere softwarefuncties die pas met iOS 13 geactiveerd worden. Met AirPower is het mogelijk om de Apple Watch, iPhone en de AirPods 2 tegelijk op te laden. De oplader moet volgens geruchten zo’n 170 euro kosten.

iCreate 110
iCreate 110
Apple Pay – Dit wil je hebben!
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods
Bekijk dit dossier

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
T.v.z.026
Lezer
T.v.z.026

Welke debiel gaat er nou 170 euro uitgeven voor een draadloze oplader? Kijk één keer op AliExpress, daar kan je er meer dan 25 voor kopen. 😂😂

Gino
Lezer
Gino

Het is nu juni 2019 maar ik kan nog geen zwarte airpods2 vinden…
Enig idee wanneer ?

Laura Grootaarts
Beheerder
Laura Grootaarts

De AirPods die dit voorjaar zijn verschenen, bleken uiteindelijk alleen in wit verkrijgbaar. Maar inmiddels zijn er alweer geruchten over wéér nieuwe AirPods die een heel nieuw ontwerp krijgen. Misschien met een compleet nieuw kleurtje? Mogelijk verschijnt dit jaar nog de derde generatie AirPods (op zijn vroegst in het najaar).