Terug naar Zo zien de Olympische Apple Watch-bandjes eruit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zo zien de Olympische Apple Watch-bandjes eruit

Door Laura Grootaarts22 juli 2016 10:101 min. leestijd0

Volgende maand vinden de Olympische Spelen plaats in Rio de Janeiro. Om dit te vieren, brengt Apple speciale Apple Watch-bandjes uit. De bandjes staan in het teken van de landen die meedoen aan het evenement.

Apple Watch-bandje Olympische Spelen

14 landen met een eigen Apple Watch-bandje

De bandjes hebben de kleuren van 14 landen die meedoen aan de Spelen. Meestal de kleuren van de vlag, maar het Nederlandse bandje is effen oranje, zoals je hierboven ziet. Andere landen die een eigen Apple Watch-bandje krijgen zijn de VS, Groot-Brittannië, Zuid- Afrika, Nieuw-Zeeland, Mexico, Japan, Jamaica, Canada, China, Brazilië, Australië, Duitsland en Frankrijk. Onderaan het bericht zie je ze allemaal.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

De bandjes zijn pas vanaf volgende maand te koop, maar een van de Amerikaanse atleten heeft hem nu al weten te bemachtigen.


De bandjes zijn gemaakt van geweven nylon en kosten 49 dollar plus een ticket naar Brazilië. De bandjes zijn namelijk exclusief verkrijgbaar in een Apple Store in de buurt van het Olympische dorp. Onlangs gaf Apple ook al een uniek regenboogkleurig exemplaar uit vanwege de Gay Pride in Californië.

Apple Watch-bandje Olympische SpelenApple Watch-bandje Olympische SpelenApple Watch-bandje Olympische SpelenApple Watch-bandje Olympische SpelenApple Watch-bandje Olympische SpelenApple Watch-bandje Olympische SpelenApple Watch-bandje Olympische SpelenApple Watch-bandje Olympische SpelenApple Watch-bandje Olympische SpelenApple Watch-bandje Olympische SpelenApple Watch-bandje Olympische SpelenApple Watch-bandje Olympische SpelenApple Watch-bandje Olympische SpelenApple Watch-bandje Olympische Spelen

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar