Terug naar Nu al iOS 4.2 voor iPad en iPhone
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nu al iOS 4.2 voor iPad en iPhone

Door Redactie iCreate2 november 2010 16:322 min. leestijd2

Deze maand verschijnt iOS 4.2, het vernieuwde besturingsysteem voor iPad, iPhone en iPod touch. Bezitters van een iPad gaat er het meest op vooruit, versie 4.2 brengt multitasking en Game Center naar Apple’s tablet. Maar de iPhone- en iPod touch-gebruikers hebben ook genoeg om zich op te verheugen: AirPrint (draadloos printen) en AirPlay (video streamen).

iOS 4.2is af
De definitieve versie van iOS 4.2 is af, de software is alleen nog niet beschikbaar voor het publiek. Apple-ontwikkelaars kunnen er al wél mee aan de slag. Als jij staat te trappelen om je iPad een opfrisbeurt te geven kun je twee dingen doen; wachten op de officiële lancering van iOS 4.2 – dat duurt nog een week – of je trekt de stoute schoenen aan en installeert de voor ontwikkelaars bedoelde versie van 4.2 (kijk daarvoor onder ‘nu al downloaden’).

Chique schuifjes
Om het wachten dragelijk te maken, presenteren we alvast een screenshot van het nieuwe besturingssysteem. De knoppenbalk heeft een update gekregen, kijk maar naar de chique schuifjes voor volume en helderheid. Het AirPlay-venster laat zien dat je (YouTube-)video’s kunt streamen naar je televisie. Een Apple TV is hiervoor vereist.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Nu al downloaden
Neem je niet genoegen met een screenshot? Dan ben je toch aangewezen op die stoute schoenen. Op gumballtech kun je iOS 4.2 en iTunes 10.1 Beta 2 downloaden. Die proefversie van iTunes is vereist voor het installeren van iOS. De software is beschikbaar voor Mac en Windows. Houdt er wel rekening mee dat de huidige apps nog niet iOS 4.2-ready zijn, ontwikkelaars leggen nu de laatste hand aan deze applicaties.

Gaat jouw hart sneller kloppen van iOS 4.2?

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Leon
Lezer
Leon

Kun je iOS 4.2 ook zonder problemen installeren als je iPad gejailbreakt is?

Lubbert Kramer
Lezer
Lubbert Kramer

@Leon,

Uiteraard, alleen ben je je jailbreak kwijt, en dus je “illigale/niet betaalde” apps die je er eventueel op hebt staan ook….