Terug naar Hou je kat van de straat met je iPad
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Hou je kat van de straat met je iPad

Door Redactie iCreate20 mei 2011 15:592 min. leestijd2

Je dacht misschien dat de iPad alleen leuk voor mensen was, maar dat heb je mis! Sinds kort heeft Friskies, bekend van het kattenvoer, enkele spellen ontwikkeld voor katten. Nu kunnen ze, tussen het slapen en eten door, ook nog een spel op de iPad spelen. Maar zitten ze daar op te wachten?

Nagels in je iPad
Onderstaand filmpje laat enkele enthousiaste katten zien die vliegensvlug met hun pootjes de afgebeelde figuurtjes op de iPad aanraken. Als katteneigenaar wil je het liefste zo snel mogelijk het spel bij je eigen kat uitproberen, maar uit de reacties van andere kattenbezitters blijkt al snel dat niet alle katten zo enthousiast over het spel zijn. De katten zijn meestal wel geïnteresseerd, maar als het puntje bij het paaltje komt, blijven ze toch liever alleen naar de animaties kijken, dan dat ze actief aan het spel deelnemen. Als iPad-bezitter hoef je daar niet rouwig om te zijn: voor je iPad is het waarschijnlijk maar beter als de katten hun nagels niet meteen uitslaan.

De iPhone 14 Pro nu tot €12,50 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €12,50 korting per maand!

• €72 korting én €100 extra inruilvoordeel
• Extra voordeel als je thuis al KPN hebt

Vermakelijk
Waarschijnlijk vinden wij de spellen leuker dan onze katten dat vinden. Uren zou je er als baasje zoet mee kunnen zijn om je kat zover te krijgen de animaties leuk te gaan vinden. En juist dát zou voor hen wel eens het vermakelijkste van alles kunnen zijn!

De iPhone 13 nu tot €12,50 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €12,50 korting per maand!

• €72 korting én €100 extra inruilvoordeel
• Extra voordeel als je thuis KPN hebt

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Suarez
Lezer
Suarez

Krijg je er een gratis screenprotector bij?

Harry
Lezer
Harry

Haha. Inderdaad. Ik denk niet dat een touchscreen het fijn vind als er kattennagels overheen gaan. Misschien dan inderdaad screenprotectortje aanschaffen.