Terug naar Zo gaaf kan iOS 10 worden (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zo gaaf kan iOS 10 worden (video)

Door Sven Lamers20 april 2016 18:142 min. leestijd1

Federico Viticci van MacStories heeft zijn jaarlijks terugkerend artikel over zijn wensen voor de nieuwe versie van iOS gepubliceerd. In het artikel benoemt hij een aantal punten waarop Apple iOS volgens hem zou kunnen verbeteren. Het gaafste is echter een conceptfilmpje waarin hij (in samenwerking met Sam Beckett) al zijn ideeën laat zien.

Verbeteringen in iOS 10

Het eerste punt gaat over het Bedieningspaneel. Volgens hem zou het een goed idee zijn om deze te kunnen aanpassen aan je eigen voorkeuren, bijvoorbeeld door de volgorde van de knopjes te veranderen. Verder zou hij graag een verbeterde Berichten-app met betere voorvertoningen van linkjes (zoals in WhatsApp) en een gemakkelijkere manier om emoji’s toe te voegen.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Nog meer verbeteringen

Ook vindt hij dat het tijd wordt dat iOS een donkere modus krijgt, omdat deze de leesbaarheid en het contrast zou verbeteren. Ten slotte wil hij ook dat de multitasking in iOS, vooral op de iPad, nog beter wordt. Nu ontbreekt bijvoorbeeld een mogelijkheid om snel content tussen twee apps in splitscreen uit te wisselen.

Dit zijn echter maar een paar van de punten die Viticci in het filmpje allemaal noemt. Waar zit jij het meest op te wachten?

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Siri
Lezer
Siri

Wauw. Echt super vet. Jammer dat er veel alleen mogelijk is met 3D touch. Maar dan wordt het ook eens gebruikt. En meer mensen zullen voor de 6s (of 7 tzt) met deze functies. Wat van Apple dan weer heel slim zou zijn.