Terug naar Update WWDC-app: geschikt voor Apple TV, nieuw uiterlijk
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Update WWDC-app: geschikt voor Apple TV, nieuw uiterlijk

Door Laura Grootaarts5 juni 2016 11:302 min. leestijd0

Vanaf maandag 13 juni vindt Apple’s WWDC plaats en daarop vooruitlopend heeft Apple de officiële WWDC-app geüpdatet. De app heeft een compleet nieuwe look gekregen en ondersteunt nieuwe iOS 9-functies. Bovendien werkt de app ook op de nieuwe Apple TV.

Donker thema in WWDC-app

De app ziet er anders uit dan voorheen. Dat begint al bij het app-icoon op je thuisscherm, dat is nu zwart-wit in plaats van paars-wit. Ook het thema van de app is donker; voor de update was het nog wit. De kleuren sluiten mooi aan bij de uitnodiging voor de WWDC, misschien wijst het nieuwe uiterlijk op een nieuwe donkere modus in iOS 10.

WWDC app

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Met de app blijf je op de hoogte van wat er tijdens de WWDC speelt. De app bevat een uitgebreid schema van alles wat er tijdens de conferentie op het programma staat (hoewel de namen van de sessie nogal mysterieus verwoord zijn, zodat er weinig uit valt af te leiden). Hierbij worden de Nederlandse tijden weergegeven.

Je kunt sessies live streamen of als je ze gemist hebt achteraf downloaden. Ook is er een onderdeel met het laatste nieuws, inclusief een foto-overzicht. Als je wilt kun je pushnotificaties ontvangen van de highlights.

Voor bezoekers van de WWDC heeft de app ook verschillende voordelen. Zo zijn er handige plattegronden en kun je het WWDC-ticket toevoegen aan Wallet

Nieuw: iOS 9-ondersteuning en Apple TV

De app ondersteunt voortaan multitasking-functies zoals die vorig jaar geïntroduceerd zijn met iOS 9. Het gaat om Beeld in beeld en Split View op de iPAd. De app is ook geschikt voor tvOS. Je kunt dus op je Apple TV de WWDC volgen door video’s te screamen of te downloaden. Er is ook content aanwezig van eerdere WWDC’s. De app WWDC is gratis te downloaden in de App Store.

WWDC 2016

De WWDC vindt plaats van 13 tot en met tot en met 17 juni. De conferentie gaat van start met een keynote op maandag 13 juni vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd. Lees ook ons artikel WWDC 2016: dit gaat Apple aankondigen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar