Terug naar Bekijk hier de 6 video’s van de keynote
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Bekijk hier de 6 video’s van de keynote

Door Laura Grootaarts4 juni 2019 07:102 min. leestijd0

Maandagavond werd Apple’s WWDC afgetrapt met een ruim twee uur durende keynote. Tijdens het event werden onder meer iOS 13, macOS Catalina en iPadOS aan ons gepresenteerd. Op dit moment kun je de keynote nog niet in zijn geheel terugkijken. Wel heeft Apple de video’s die tijdens de presentatie getoond werden, al online gezet. Wil je ze nog eens zien? Hieronder vind je ze allemaal!

Donkere modus iOS 13

Nou, dat duurde lang! De donkere modus is er eindelijk op je iPhone. Fijn voor je ogen, fijn op plekken waar je geen perfect licht hebt.

Goodnight Developers

Niet alleen iOS leeft in het donker, als we deze video mogen geloven doet de gemiddelde ontwikkelaar dat ook. Met deze video werd de keynote geopend.

Doe meer met je memoji

Misschien vond je de memoji’s op de iPhone X-modellen al over the top, nu wordt het nog een graadje erger. Zet ze in de make-up. Of stop AirPods in hun oren.

Praat eens met je Mac of iPhone

Apple doet bijzonder veel moeite om hun producten ook toegankelijk te laten zijn voor mensen met een beperking. Dit is de nieuwste ontwikkeling.

Apple TV+: de eerste trailer

Apple TV+ is Apple’s eigen Netflix, aangekondigd tijdens de keynote in maart. In september op je beeldscherm, nu alvast een eerste trailer van een van de aangekondigde series.

Nieuwe Mac Pro

De WWDC is een software-feestje. Toch was er dit keer ook qua hardware iets nieuws onder de zon. Een nieuwe Mac Pro, voor de veeleisende gebruiker.

Wekelijks Apple nieuws in je mail

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips & aanbiedingen!
iCreate 120
iCreate 120
iOS 14 + macOS Big Sur
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar