Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple bevestigt: WWDC-keynote op maandag 4 juni

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Uitnodg WWDC 2018 keynote


Lees verder na de advertentie

We wisten het eigenlijk al een hele tijd: op maandag 4 juni start Apple’s WWDC met een keynote. En nu is het officieel, want Apple heeft de uitnodigingen naar de media verstuurd voor de WWDC 2018 keynote!

Uitnodiging WWDC 2018 keynote

Zet het maar vast in je agenda: maandagavond 4 juni om 19.00 uur Nederlandse tijd houdt Apple een keynote in het McEnery Convention Center. Dat is in San Jose, Californië; dezelfde locatie als vorig jaar. Apple-liefhebbers wereldwijd kunnen het event volgen via een livestream.

iOS 12 en meer nieuwe software

De WWDC is een conferentie voor ontwikkelaars en staat dus vooral in het teken van software. Het is zo goed als zeker dat iOS 12 wordt aangekondigd, en een nieuwe versie van macOS, macOS  – de naam van hiervan weten we nog niet. Ook de vernieuwde versie van tvOS en watchOS komen waarschijnlijk ter sprake. Ontwikkelaars kunnen vrij snel daarna aan de slag met de bèta versie van de software.

Ondanks de focus op software, zou het ook heel goed kunnen dat Apple deze gelegenheid aangrijpt om nieuwe hardware te presenteren. Er wordt al tijden gespeculeerd over een nieuwe iPhone SE 2 en ook een iPhone X-achtige iPad Pro met Face ID ligt in de lijn der verwachting. Lees meer over onze WWDC-verwachtingen in WWDC 2018 nadert: 7x dit kun je van het Apple-event verwachten.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt