Terug naar Workflow krijgt oude en nieuwe functies in update
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Workflow krijgt oude en nieuwe functies in update

Door Sven Lamers9 mei 2017 09:142 min. leestijd0

Nadat Apple eind maart de app Workflow had overgenomen, volgde snel een kleine update die een aantal functies verwijderde. Zo waren alle bouwstenen verdwenen die met Google Chrome en lees-later-dienst Pocket te maken hadden. Gisteren verscheen een tweede update voor Workflow waarin zowel oude functionaliteit werd hersteld als compleet nieuwe functies werden toegevoegd. Dat is goed nieuws, want eerder werd gedacht dat Apple helemaal met de ontwikkeling van Workflow zou stoppen.

Workflow

Chrome- en Pocket-ondersteuning terug

De bouwstenen voor Google Chrome en Pocket zijn dus terug van geweest. Hiermee kun je onder meer websites in Google’s browser openen, evenals artikelen opslaan en opvragen in Pocket. De andere verdwenen integraties zijn helaas nog niet terug. Dat houdt bijvoorbeeld de bouwstenen van Telegram en Uber in.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Eerst werd gedacht dat Apple de ondersteuning voor deze diensten had weggehaald omdat ze afkomstig zijn van concurrerende bedrijven. Later bleek echter dat de advocaten van Apple de boosdoener waren. Om geen problemen te krijgen bij het gebruik van de andere diensten werd officieel toestemming gevraagd. Sommige bedrijven tekenden meteen, andere dus nog steeds niet. Vreemd is wel dat Google Chrome weer wel ondersteund wordt, Google Street View echter niet.

Compleet nieuwe bouwstenen

Daarnaast introduceert de update ook compleet nieuwe bouwstenen in Workflow. Zo is het voortaan mogelijk om de wachtrij van Apple Music aan te passen. Met behulp van Workflow kun je liedjes aan de wachtrij toevoegen of deze wissen. Samen met de bestaande Apple Music-bouwstenen kun je liedjes en afspeellijsten zoeken, deze afspelen en dus –voor het eerst – toevoegen aan de wachtrij.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar