Terug naar Deze schitterende renders verbeelden de witte iPhone 8
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Deze schitterende renders verbeelden de witte iPhone 8

Door Koen van Ekeren3 juli 2017 11:512 min. leestijd0

We kijken al maanden uit naar de komst van de iPhone 8, die er naar alle waarschijnlijkheid spectaculair anders uitziet dan zijn voorganger. Een nieuw concept van ontwerper Martin Hajek wakkert het enthousiasme nu nóg verder aan.

witte iPhone 8

Concept witte iPhone 8

Terwijl de meeste voorgaande ontwerpers zich richtten op een zwarte iPhone, illustreert Hajek het beeld van een witte iPhone 8. En wat voor één. Het ontwerp is zeer stijlvol, gedetailleerd en correspondeert in grote lijnen met de eerdere geruchten over het nieuwe vlaggenschip van Apple.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

In de render is de witte iPhone 8 in het bezit van een nagenoeg randloos scherm. Uiteraard heeft het toestel geen thuisknop en het lijkt erop dat de Touch ID geïntegreerd is in het display. Het staat overigens nog niet helemaal vast dat dit straks werkelijkheid wordt, maar ligt wel in lijn met onze verwachtingen.

Het beetje rand dat we zien is gemaakt van roestvrij staal en verder is de behuizing volledig van glas. Daarnaast valt het op dat de iPhone 8 een dubbele frontcamera heeft. Deze camera opent de deur voor innovatieve nieuwe functies, zoals 3D-gezichtsherkenning en augmented reality.

witte iPhone 8

iPhone 8 met iOS 11

De iPhone 8 runt verder op iOS 11. In het concept zien we de ‘Niet storen tijdens autorijden’-functie. Het is één van de nieuwe veiligheidsfuncties in iOS 11. De automodus zorgt er automatisch voor dat we tijdens het rijden geen notificaties meer ontvangen en maakt het rijden dus een stuk veiliger.

De renders zullen menig iPhone-liefhebber keuzestress opleveren. Gaan jij straks ‘gewoon’ voor een zwarte variant, of zien we de iPhone 8 toch liever in het wit? Laat het weten bij ons Facebook-bericht!

 

witte iPhone 8

iPhone 8 zwart

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Volgend bericht
Downloads Jouw Mac
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar