Terug naar Winnen! SurfacePad voor iPad Air (afgelopen)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Winnen! SurfacePad voor iPad Air (afgelopen)

Door Jelle Mol26 januari 2015 15:521 min. leestijd9

Deze winactie is afgelopen. Bekijk de tag winactie voor actuele winacties.

In iCreate 57 testten we de SurfacePad voor de iPad mini en kwamen we tot de conclusie dat de hoes een chique maar onopvallende manier is om je iPad te beschermen. Wij mogen nu een exemplaar van deze leren omslaghoes van accessoirefabrikant Twelve South weggeven! Het betreft de rode SurfacePad ter waarde van € 79,99, bedoeld voor iPad Air en iPad Air 2.

SurfacePad iPad Air

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Hoesje voor iPad Air winnen

Meedoen is simpel: we willen alleen maar weten waarom jouw iPad Air (2) de SurfacePad nodig heeft. Laat het ons weten in de reacties onder dit bericht, vóór donderdag 5 februari. De leukste inzending krijgt deze chique omslaghoes thuisgestuurd.

SurfacePad iPad Air

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Jelle Mol

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

9
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
niek wiggerink 
Lezer
niek wiggerink 

Mijn iPad is een van de apparaten die dagelijks met me mee reizen naar me studie. Deze moet daarvoor natuurlijk goed beschermt zijn en stylevol zijn.

En hoe kan dat beter dan met deze surfacepad !

Peter
Lezer
Peter

Heb mijn moeder er laatst eindelijk van kunnen overtuigen om een iPad te kopen. Na jaren wordt het gebruik van de pc eindelijk overgebracht naar de krachtigste tablet die er maar is, de iPad. Heeft een tijdje geduurd, maar de aanhouder wint. Maar ze heeft natuurlijk wel een hoesje nodig voor die nieuwe iPad. En als jullie van een hoes zeggen dat het een goede manier is om je iPad te beschermen moet dat wel zo zijn. Dus mocht het geluk met me zijn, doe deze dan maar voor mijn moeder.

Rosan
Lezer
Rosan

Waar Ik ga gaat mijn ipad mee hij is dus waar ik ben we zijn onafscheidelijk.
Wat ik vooral mis is het neerzetten in vele standen nu is het plat of iets omhoog maar wil ik een filmpje kijken dan moet ik hem altijd ondersteunen.
Met deze mooie surface hoes is hij tijden het mee reizen goed beschermd en kan ik genieten van de mogelijkheden die de hoes bied!
Eindelijk een hoes die en beschermd en veel mogelijkheden heeft maar ook nog stijlvol en uitstraling heeft!

Rianne Koole
Lezer
Rianne Koole

Ik ga graag op pad met mijn IPad, niets is dan handiger dan een goede beschermer, zoals de SurfacePad.

vco-studios
Lezer
vco-studios

Zonder jas gaan wij onder de huidige weersomstandigheden de deur niet uit, waarom onze iPad Air 2 dan wel?!

Danny De Brackeleer
Lezer
Danny De Brackeleer

Het wordt de komende maanden reizen en sleuren met m’n iPad Air. Dagelijks, soms tweemaal per dag van Groot-Bijgaarden naar #UZLeuven voor bestraling en chemo. Wachten duurt soms lang en de SurfacePad kan bijdragen tot #beatthecancer

Thx Twelve South

Danny DB

http://www.debrackeleer.be

Rosalie
Lezer
Rosalie

Hoi Ik ben Rosalie en ik ben 4 jaar en ik ben heel blij met mijn iPad Air. Ik speel hier graag spelletjes op en kijk ook graag Netflix, vooral Frozen. Ik wil dat ook nog graag doen voordat ik ga slapen maar mijn mama is dan bang dat de iPad dan op de grond valt. Misschien mag het wel als er zo’n mooie SurfacePad om zit. Het bijkomende voordeel voor mij is dat ik dan mijn iPad in bed neer kan zetten als ik nog een filmpje kijk en dat ik ‘m dan niet vast hoef te houden.
Groetjes Rosalie

Guest
Lezer
Guest

Ewel, als vertegenwoordiger, met een Ipad, Iphone etc, slijt alles enorm. Het hoesje wat ik nu heb is niet meer om aan te zien. Voor de volgende bezoeken bij klanten, is een nieuw degelijk hoesje wel een groot pluspunt. Vr Gr Patrick

siep
Lezer
siep

Waarom mijn iPad een surfacepad nodig heeft? Omdat ik ’t een fantastisch apparaat vind om te zien, en ‘m het liefst zonder case zou gebruiken. Maar, daar is ‘ie me te dierbaar voor. De surfacepad is een prima elegante oplossing voor een prima beschermde iPad, zonder dat ‘ie verstopt wordt in een case.