Terug naar Winnen! Rock Candy toetsenbord en muis
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Winnen! Rock Candy toetsenbord en muis

Door Laura Grootaarts8 maart 2016 14:352 min. leestijd0

Ken je hem nog, de iMac G3 van eind vorige eeuw? Die was er in zo’n beetje alle kleuren van de regenboog. De Macs van tegenwoordig zijn wat dat betreft een stuk minder uitbundig. Kun je wel wat kleur gebruiken in huis? Maak dan kennis met Rock Candy. De draadloze toetsenborden en muizen van dit merk werken met zowel Mac als pc en zijn verkrijgbaar in vier kekke kleurtjes met snoeperige namen: Pink Palooza, Lalalime, Blueberry Boom en Cosmoberry.

Waterdicht toetsenbord van Rock Candy

Rock Candy toetsenbord

Het toetsenbord valt niet alleen op door de kleurrijke transparante behuizing, maar ook door de kenmerkende ronde toetsen. Het toetsenbord is waterdicht en afwasbaar – hoewel je het niet in de vaatwasser moet mikken. Het omstoten van een kop koffie is dus geen drama van formaat meer. Het toetsenbord kost € 29,99 en is binnenkort verkrijgbaar bij grote Nederlandse (web)winkels

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Ergonomische muis

Rock Candy muis

Het moge duidelijk zijn, we hebben het hier niet over een grijze muis. De muis van Rock Candy is ergonomisch vormgegeven. Hij heeft een micro usb-ontvanger en je kunt hem tot op bijna tien meter afstand vanaf je Mac gebruiken. In tegenstelling tot het toetsenbord is hij niet waterdicht. De muis is eveneens binnenkort verkrijgbaar in Nederland en kost dan € 16,99.

Winnen?

Wij mogen het blauwe toetsenbord en de paarse muis weggeven, zoals hierboven afgebeeld. Word via het formulier hieronder lid van onze nieuwsbrief en vertel ons welke vloeistof je over het toetsenbord gaat mikken om te testen of-ie écht waterdicht is.

Update: Deze actie is afgelopen. De winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar