Terug naar Winnen! PlugBug World reislader voor MacBook, iPad en iPhone (afgelopen)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Winnen! PlugBug World reislader voor MacBook, iPad en iPhone (afgelopen)

Door Redactie iCreate20 februari 2015 15:031 min. leestijd10

Deze winactie is afgelopen. Bekijk de tag winactie voor actuele winacties.

Als je met je MacBook, iPad en iPhone op reis gaat, is het altijd hopen dat je op de juiste momenten een stopcontact beschikbaar hebt. En als je er één gevonden hebt, welk apparaat ga je dan opladen? De PlugBug World van Twelve South maakt een einde aan dat probleem, want met deze reislader kun je tegelijkertijd een MacBook én iPad of iPhone via usb opladen. En ook nog eens op bijna elk stopcontact ter wereld met de meegeleverde wereldstekkers.

Wil jij de PlugBug World (t.w.v. € 44,95) meenemen op reis? Wij mogen een exemplaar weggeven!

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS Sonoma.

PlugBug World

PlugBug World winnen

Laat ons in de reacties onder dit bericht weten op welke reis jij de PlugBug World zou meenemen. Wij zijn ook benieuwd waarom deze reislader dan van pas zou komen. Doe dit vóór 1 maart en degene met de leukste reactie krijgt de PlugBug World thuisgestuurd.

Bereid je Mac voor op macOS 14

Bereid je Mac voor op macOS 14

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iMac
Bekijk dit dossier

10
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Peter
Lezer
Peter

Ik zou deze oplader heel graag willen gebruiken op mijn studiereis naar Budapest. Ik beheer de Facebookpagina van onze groep, en dus is het wel handig als mijn apparaten altijd werken. Ik heb ook geen idee wat voor stopcontacten ze in Budapest hebben en ook niet hoeveel er beschikbaar zijn. Daarom zou ik het geweldig vinden om dit apparaat mee te kunnen nemen op mijn reis.

Boyd
Lezer
Boyd

De PlugBug zou ideaal uitkomen voor mijn volgende reis langs Canada, de VS en Cuba (wat voor stekker hebben ze daar?). Ideale uitvinding voor als er maar één stopcontact in de buurt is!

disqus_mIWzve1ury
Lezer
disqus_mIWzve1ury

Overal, van hot naar haar.

Jan Braun
Lezer
Jan Braun

In maart gaan wij weer op bezoek bij mijn dochter en haar gezin in Hong Kong. Wat zou het heerlijk zijn om niet weer elke keer te stoeien met de Chinese stopcontacten en zelfs de mogelijkheid krijgen om zowel mijn iPad, als mijn iPhone tegelijkertijd op te laden. Tevens heb ik dan de zekerheid dat mijn iPhone altijd paraat is om te gebruiken in mijn “365-project”, waarin ik 365 dagen lang elke dag een foto maak en publiceer op mijn FB pagina. Geweldig!

Lies
Lezer
Lies

Hij Was handig geweest bij mijn historische rondreis in Turkijë, maar die is al geweest ;-). Maar komende zomer is er een herkansing met een reis door Tsjechië, dan zou hij super handig zijn!!!

nntpfff
Lezer
nntpfff

Ik lijdt aan Nomophobia. Dus ….

Bert
Lezer
Bert

Zou echt handig zijn voor ons de volgende keer als we weer naar Schotland reizen op de motor, hij is lekker compact en dat is een must voor reizen op een motor met z’n tweeën. Zou echt top zijn en dan hoeven geen verloopstekkers meer te lenen bij een ander.

Jurgen
Lezer
Jurgen

Ik zou deze lader graag meenemen op reis naar Mars. Ik kan dan de eerste zijn om effectief te bewijzen dat dit wel degelijk een multi-stopcantact-lader is. Een mooie review krijg je er gegarandeerd bij….

Bart
Lezer
Bart

Naar familie in Japan! ??

jerry
Lezer
jerry

ik ga op weg naar Costa del Bakkum. Je zit daar natuurlijk in the middle of niks dus al ik terug moet survivallen naar de bewoonde wereld dan liever met een volle batterij! haha