Terug naar Winnen! 4x Parallels Desktop 10 (afgelopen)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Winnen! 4x Parallels Desktop 10 (afgelopen)

Door Jelle Mol17 maart 2015 21:001 min. leestijd22

Deze winactie is afgelopen. Bekijk de tag winactie voor actuele winacties.

Heb je zo’n een mooie Mac, maar alsnog Windows nodig voor bepaalde programma’s? Met Parallels Desktop 10 is dat een fluitje van een cent. Niet alleen kun je hiermee gemakkelijk schakelen naar een Windows-omgeving, je kunt ook nog functies van OS X Yosemite zoals iCloud Drive en Handoff gebruiken. In onze review gaven we Parallels Desktop dan ook 4 van de 5 sterren.

Parallels Desktop winnen

Er is nog meer goed nieuws, want wij mogen 4 exemplaren van Parallels Desktop 10 weggeven. Meedoen is simpel: laat ons in de reacties onder dit bericht weten waarom jij Windows op je Mac nodig hebt. Doe dit vóór donderdag 26 maart en de 4 deelnemers met de leukste reactie krijgen een licentie toegestuurd.

De iPhone 13 nu tot €393 voordeel!

De iPhone 13 nu tot €393 voordeel!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Parallels Desktop Mac

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Jelle Mol

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

22
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
sander
Lezer
sander

Heb het toch vaker nodig dan ik verwacht had. Vooral voor het testen van sites en werking in IE.

Doris
Lezer
Doris

Geloof het of niet, maar ik gebruik nog steeds Winamp, met zijn fijne plug-ins om bij muziek ‘on the fly’ en onafhankelijk de toonhoogte en snelheid te veranderen. Zo lang niemand mij daar een Mac-alternatief voor kan bieden, zou ik dit graag met Parallels doen. Kan die Windows-bak de deur uit.

Gerrit van der Stelt
Lezer
Gerrit van der Stelt

Ik wordt door mij studie momenteel gedwongen om een Windows programma te gebruiken na ruim 2,5 jaar Mac OS X… Kun je je de strijd voorstellen iedere keer? Bij Parallels Desktop maakt het stukje Mac OS X het weer een beetje leefbaar!

Jordi keesen
Lezer
Jordi keesen

Ik ga een nieuwe studie volgen na komende zomer, school verplicht min of meer windows, belachelijk idee, dus dit zou dé uitkomst zijn voor mij!

acvz
Lezer
acvz

Voor het medisch onderzoek wat ik momenteel doe moet ik veel werken met Acces Databases, op een Mac niet te doen helaas. Nu ben ik dus afhankelijk van de trage Windows machines op de afdeling.

SM de Miranda
Lezer
SM de Miranda

Voor mijn studie software engineering wordt er alleen met Windows OS gewerkt. Visual Basic is een voorbeeld ervan. Nu ben ik afhankelijk van onstabiele Windows computers. Parrarels zorgt dat ik Windows om mijn geliefde Mac kan gebruiken met snelheid en stabiliteit.

Ronald
Lezer
Ronald

Persoonlijk heb ik het niet nodig maar mijn dochter die een hulpprogramma voor haar dyslexie nodig heeft is helaas alleen mogelijk op een computer die Windows ondersteund vandaar is Parallels welkom op onze iMac.

Hans Cuvelier
Lezer
Hans Cuvelier

Voor een aantal kennissen fungeer ik als helpdesk op het gebied van computers met Windows. Ik zeg al vaker tegen ze dat ze een naar Apple moeten overstappen Met Parallels op mijn acBook Pro kan ik ze dan duidelijk het verschil laten zien hoe eenvoudig een Apple computer werkt. Daarnaast kan ik natuurlijk ook de Windows vragen die ik krijg wat makkelijker oplossen.

Paul de Bruijn
Lezer
Paul de Bruijn

Ik zou het gebruiken voor het zoeken naar de oude bonnetjes uit Windows!

Joop
Lezer
Joop

Nooit meer dat trage Bootcamp opstarten als ik mijn 3D modelleer software moet gebruiken (SolidWorks)!

JobDoesburg
Lezer
JobDoesburg

Om het programma Artisteer voor webdesign te gebruiken, ipv telkens met een aftans Windows laptopje te zitten kloten

Klaas
Lezer
Klaas

Voor mijn werk heb ik een windows omgeving nodig om thuis te kunnen werken. De software hiervoor is door mijn werkgever alleen gecertificeerd voor Windows.

Eef
Lezer
Eef

Ik weiger om een Windows machine te kopen, maar voor mijn nieuwe baan moet ik me verdiepen in Sharepoint en dat zou ik graag op mn MacBook doen en ver verwijderd blijven van zo’n drama Windhoos machine! I LOVE APPLE!!!

Mireille
Lezer
Mireille

Nodig? Nou niet direct maar ik moet toegeven (bijna met pijn in mijn hart) dat het soms wel makkelijk is om sommige programma’s van Windows te kunnen draaien op mijn iMac. De Mac staat als echte familie machine midden in het huis en wordt dus ook door iedereen gebruikt……zoveel mensen, zoveel wensen.

Twan Lintermans
Lezer
Twan Lintermans

Steeds meer studenten komen helemaal gelukkig met een prachtige Macbook de opleiding binnen om vervolgens te horen dat het 3D tekenpakket SolidWorks dat we voorschrijven alleen onder Windows draait. Als docent en Apple fan wil ik ze dan graag kunnen helpen en daarom draai ik thuis op mijn 27″ IMac toch Windows. Dan ervaar ik precies wat studenten gaan tegenkomen, kan die ervaringen met hen delen en kunnen ze hun elegante Macs blijven gebruiken…..

laptopleon
Lezer
laptopleon

Familie, vrienden, kennissen en zo ongeveer de halve straat klopt bij me aan als het gaat om het oplossen van computerproblemen. Soms valt het mee, soms is het een hele kluif om de zeer uiteenlopende vraagstukken goed op te lossen. Onder andere mijn ouders heb ik in de loop der jaren kunnen overtuigen van de voordelen van de Mac, maar de Windowsgebruikers zijn nog steeds eh.. goed vertegenwoordigd ;·) Als ik Parallels Desktop weer zou hebben, zouden daar een hele groep mensen plezier van hebben. In het verleden kwam Parallels Desktop goed van pas om op een virtuele PC een… Lees meer »

Ludo
Lezer
Ludo

Tja, de beste computer om Windows op te draaien blijft toch een Mac 🙂

Peter
Lezer
Peter

Voor mijn opleiding heb ik een softwarepakket nodig dat AutoCAD heet. Hier is een Mac versie voor, maar deze zit sinds de lancering van Yosemite vol met bugs. Ik heb dus inmiddels dit pakket op een Windows pc geïnstalleerd zodat ik hier wel mee kan werken. Toch zou het handig zijn als ik hier nog wel bij zou kunnen op mijn Mac aangezien ik deze mee neem naar school. Zo kan ik wat ik gemaakt heb weer op school laten zien aan medestudenten en leraren. Hier zou een licentie van Parallels Desktop 10 ideaal voor zijn!

Geraldine Voost
Lezer
Geraldine Voost

Ik maak beroepsmatig e-learning met software van Articulate. Helaas draait die software alleen op Windows 🙁 Nu moet ik er dus nog zo’n Windoze laptop naast gebruiken. Zou liever alles op de iMac doen!

Dick Metselaar
Lezer
Dick Metselaar

Naast mijn Mac is mijn grootste hobby het RC-modelvliegen en daarvoor heb ik een paar softwarepakketten nodig die helaas niet voor de MAC verkrijgbaar zijn. Met Parallel Desktop kan ik dan eindelijk die ouwe Windows Laptop naar de schroot doen.

Maurice Hooijmans
Lezer
Maurice Hooijmans

Hallo daar! Ik zou ontzettend graag een licentie willen voor Parallels Desktop! Waarom? Omdat ik die heel erg goed voor mijn studie kan gebruiken, voor op mijn Mac. Mijn Mac figureert nu als een back-up laptop, mocht mijn eigen Windows computer weer eens uitvallen… Dus ik zou die licentie ontzettend goed kunnen gebruiken om toch Windows op mijn Mac te kunnen draaien, en zo toch mijn Microsoft opleiding te doen! 😀

Anne
Lezer
Anne

net Paralllels Desktop getest bij vrienden en het werkt schitterend! Ik kan het gebruiken om Office 2013 te oefenen voor een sollicitatie en ik zou er ook graag verschillende OS X versie’s naast elkaar mee draaien, so please…… ?