Terug naar Win kaartjes voor iCreate Live!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Win kaartjes voor iCreate Live!

Door Redactie iCreate19 april 2010 11:522 min. leestijd24

Let op! Dit is een wedstrijd voor iCreate Live 2010, hier kun je informatie vinden over iCreate Live 2011.

iCreate Live komt steeds dichterbij: de teller staat op 18 dagen. Inmiddels hebben naast Ronald Plasterk ook journalist Francisco van Jole en oud-topschaatser Ben van der Burg toegezegd dat ze op 8 mei graag naar dit Apple-evenement willen komen. Van der Burg komt de iPhone App Rumble laten zien en de EO legt uit hoe ze hun productieproces hebben ingericht met Apple hard- en software. Ook komen David Lemereis en Erwin van der Zande van Bright een speciale mini-uitpakparty houden. En wil jij de iPad van One More Thing winnen? Kom dan naar de RAI en speel mee  met de OMT-quiz So You Think You’re a Fanboy? De winnaar neemt de iPad mee naar huis!

Op 1 april beweerde Francisco van Jole nog dat hij een iPad weg wilde geven, in nog geen drie uur kreeg hij 244 mailtjes van iPadliefhebbers. Vandaag is het geen 1 april en het is geen grap: we geven zes kaartjes weg voor iCreate Live! Heb je nog geen kaartje en wil je dit grootste Apple-event van Nederland niet missen? Reageer dan voor 25 april op deze post, geef de reden waarom jíj iCreate Live niet wilt missen en maak kans op twee gratis kaartjes!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

24
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Meino van der Broek
Lezer
Meino van der Broek

Als Mac-groentje wil ik iCreate Live niet missen omdat ik nog zóóó veel te leren heb op Mac en iPhone gebied.

Marnix Gerding
Lezer
Marnix Gerding

Ik wil iCreate live niet missen omdat ik Ronald Plasterk graag wil horen over zijn ervaringen met Apple.

Robin H
Lezer
Robin H

iCreate live wil ik ècht niet missen omdat het waarschijnlijk een geweldig evenement wordt en er is altijd wel wat te leren en nieuws te ontdekken! 🙂

Rick Otten
Lezer
Rick Otten

Ik wil iCreate Live niet missen omdat dit evenement een prima mogelijkheid is om mij definitief te laten overtuigen om over te stappen van Windows naar de Mac! Daarnaast is dit zowaar de ultieme mogelijkheid om mijn enigszins sceptische vader te overtuigen dat Apple een vooruitgang in het digitale leven is!

In ieder geval tot 8 mei allemaal!

Groeten,

Rick Otten

Sara Overheid
Lezer
Sara Overheid

Ik wil iCreate Live graat delen met een vriendin, die helemaal wild is van Apple :), ze wilt er zo graag heen! En ik ben ook zeer benieuwd, ik heb (helaas) nog geen mac aan kunnen schaffen, maar wil mij zeker laten inspireren op deze beurs!

Weg met windows!

groetjes, Sara

Rolf
Lezer
Rolf

Bij toeval op de hoogte gebracht van Icreatelive. En dat terwijl ik me net helemaal heb ingelezen in het kunnen van de iphone. En….. ja echt, de beslissing is genomen om een Iphone4G te kopen zodra deze beschikbaar is.

Mijn vrouw en al die andere gebruikers van de Iphone hebben gelijk gehad. Mijn nokia gaat eruit.

Wat zou ik me kunnen uitleven op deze beurs en met de gratis kaartjes wordt het nog mooier.

Jan
Lezer
Jan

Ik gebruik een iMac en iPhone en heb net een iPad uit New York, daarnaast heb ik ook wat speciale oude macs zoals een TAM, en ik dacht dat het dan wel lekker zot zou zijn om eens te worden ondergedompeld op zo een Apple evenement. Eat an Apple a day, to keep the doctor away.

MR
Lezer
MR

Als je een leuk artikel wilt schrijven over hoe jullie iemand hebben laten switchen dan moet je mij als uit oud medewerker van dat andere software bedrijf uit Redmond de kaarten geven… ik net van Windows Mobile over op de iPhone, leuk begin van een lange nieuwe reis…

Huub
Lezer
Huub

Ik wil de twee kaarten gebruiken om iCreate Live met mijn dochter van 11 jaar te bezoeken. Zo kan ik haar laten zien wat echt genieten is als het gaat om werken met computers, electronica en internet. Dat “Apples” echt gezond zijn en tevens voorkomen dat het “windows-monster” en “ms-virus” haar te pakken krijgen. De eerste stap hebben we al gezet want haar mp3 speler is natuurlijk een ipod 🙂

Annie Raaijmakers
Lezer
Annie Raaijmakers

Tja wie wil dat nu niet, gratis kaartjes voor iCreate Live.
Mede door mijn zoon ben ik overgestapt van Windows naar de iMac. Hij heeft mij toen ook het magazine iCreate cadeau gegeven en uiteraard heb ik mij meteen geabonneerd op dit geweldige magazine. Het “vervelende” van dit soort Apple gebeuren is dat je meer wilt, de iPhone staat nu op het verlanglijstje! Of ik nu wel of niet kaartjes win voor het iCreate event is niet zo belangrijk, ik ben blij met alles wat ik in iCreate vind aan tips enz. Als beginner kijk ik uit naar het iCreatelive event.

Marcel
Lezer
Marcel

ICreate Live is echt op mijn “Live” geschreven !!!

Erik-Jan
Lezer
Erik-Jan

Ik moet natuurlijk ook naar iCreate! Zal via Twitter verslag doen en ik MOET met vrienden mee die wel gaan!!!!

I’m loving Apple more and more and more and more and more………

T. Nijbroek
Lezer
T. Nijbroek

Als Apple-fan mág je zoiets niet missen. iCreate, One More Thing, Bright en Francisco van Jole in één hal. Ik gebruik nu zo’n 3 jaar een Mac en ik ga samen met een kennis die Applegebruiker van het eerste uur is. Als ik gratis kaarten zou krijgen, zou dat heel mooi zijn.

Eelke
Lezer
Eelke

Ik ben nog een biginner op het gebied van apple, maar wel zeer geintereseerd. Het lijktmij prachtigom naar dit prachtige apple event toe te mogen. Ik heb een ipod touch en had een ipod nano, en ben van plan een imac of macbook te kopen. Hier op de beurs zou ik een prachtige keuze kunnen maken.

Joel
Lezer
Joel

I just came back from the States and iCreate would be the best way for me to familiarize myself with the Dutch Apple! iCreate Live would be the best thing before I start school here in Leiden!

Digimo
Lezer
Digimo

Als moeder van een aantal pubers probeer ik op de hoogte te blijven van alle trends. We hadden ooit een van de eerste IMacs en (ca. 10 jaar geleden) en sinds die tijd volg ik Apple op de voet. We zijn allemaal fan hier….en hebben zin in alle nieuwe ontwikkelingen. Zowieso tot op de beurs……!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben
Lezer
Ben

Helaas moet ik iCreate Live missen omdat dit midden in de mei vakantie (alle scholen) plaats vind. Ik hoop dan ook voor gratis kaarten in aanmerking te komen zodat ik deze aan een zeer gewaardeerde collega van mij kan geven. Hij kan dan in mijn plaats naar iCreate Live gaan, hij heeft heilig beloofd om dit voor mij te doen, en zal mij dan later uitgebreid op de hoogte van alles brengen. Wanneer er geen schoolvakantie was geweest dan had ik allang kaartjes voor mij en mijn jongste dochter gekocht. Maar het is niet anders. Succes met deze actie en… Lees meer »

Hbiloo
Lezer
Hbiloo

Als Apple liefhebber zou je zo een evenement niet willen missen.
Ik wil de iCreate live graag niet missen omdat ik iemand mee wil nemen om overtuigt te worden van apple. Ook is dit een mooie gelegenheid om nieuwe dingen te zien/leren.

Karen Veenendaal-Velleman
Lezer
Karen Veenendaal-Velleman

Beste mensen,

Om mijn huwelijk te redden wil ik graag de twee kaartjes winnen!
Sinds ik mijn Mac heb besteed ik veel minder aandacht aan mijn man.
Ik weet zeker als ik hem mee neem en zeg dat ik twee kaarten heb gewonnen, ik hem kan overtuigen dat de Mac ook in zijn leven thuis hoort en we samen kunnen genieten van de nieuwste ontwikkelingen!

Help mij dus!

Rainier
Lezer
Rainier

Ik wil iCreate niet missen omdat ik een hele grote Apple-liefhebber ben, ik wel wil leren hoe ik een presentatie moet houden net als Steve Jobs en ik wil meedoen met de Quiz ”So You Think You’re a Fanboy?”!!

andre
Lezer
andre

if I don’t have excuses of gratis tickets then I must go to clean mothers verjaardag where eating yoghurt cake with black coffee and sitting in circle next to stinky old neighbour vrouw… you will help?…als you splift?

Redmer
Lezer
Redmer

Heb zelf een Macbook Pro maar heb mijn vriendin nog niet kunnen overhalen om ook een Macbook aan te schaffen. Daarom wil ik dit event niet missen en hopelijk hoef ik dan niet meer die Windows ergenissen aan te horen!

Dinis
Lezer
Dinis

De laatste MAC-OS waar ik mee gewerkt had was Mac-OS8 op een Quadra700. Onlangs heb ik een MacBook met OS-X aangeschaft. Wil graag de nieuwe wereld van de Mac verkennen en waar kan dat beter dan in een bijeenkomst vol met Mac-liefhebbers

Edwin
Lezer
Edwin

ik zou graag de kaartjes willen winnen omdat ik een ontzettende Apple-fanaat ben geworden, Een vriend ertoe heb overgehaald ook Apple producten aan te schaffen (hij heeft er ondertussen meer dan ik, GRRR!) Maar doordat ik gekozen heb om huisman te worden (en dit ook aan mijn vrouw wil bewijzen) is het door het ontbreken van mijn oude salaris momenteel onmogelijk om geld uit te geven aan extraatjes.