Terug naar Wilde geruchten over nieuwe iPhone, iPad en iPods
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Wilde geruchten over nieuwe iPhone, iPad en iPods

Door Redactie iCreate5 augustus 2010 10:052 min. leestijd0

Het Amerikaanse iLounge doet een moedige poging om de toekomstige Apple-producten te voorspellen. De analyse bestrijkt alles van nieuwe iPods en iPads tot de iPhone 5. Je moet deze voorspelling met een korreltje zout nemen, maar met hun goed geïnformeerde bronnen zouden ze het wel eens bij het rechte eind kunnen hebben.

Nieuwe iPods
Volgens iLounge werkt Apple aan drie nieuwe iPods die voor oktober van dit jaar zullen verschijnen. Het betreft een nieuwe iPod nano, een iPod touch en een mysterieuze derde iPod, waarschijnlijk een opvolger van de iPod shuffle. Deze nieuwe iPod zou zomaar eens kunnen beschikken over een klein touchscreen van 1,7 inch. Apple zou ook spelen met een touchscreen van 3 inch, dit formaat is vergelijkbaar met het scherm van de iPod touch.

Nieuwe iPad
Een iPad met 7 inch display is zo goed als af. Dit kleine broertje van de huidige 9,7 inch iPad zou eind 2010 of begin 2011 moeten verschijnen.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Nieuwe iPhone
Door de antenneproblemen van de iPhone 4 zou Apple al begin 2011 met de iPhone 5 op de proppen komen. Een nieuwe iPhone komt normaal gesproken in de zomermaanden, maar aankomend jaar zou Apple’s nieuwe toestel al in januari kunnen verschijnen.

Dit is een verzameling wilde geruchten. Als we toch ongestraft voorspellingen mogen doen, zet ik in op een nieuwe iPod touch in de laatste helft van september, de iPod met 1,7 touchscreen wordt werkelijkheid en er komt een kleinere iPad, maar wel met dezelfde beeldschermresolutie als de huidige. Tot slot komt Apple met ‘iWork voor iPhone’ op de proppen, maar dat is geen gadget en hoort dus niet in dit bericht.

Wat voorspel jij?

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar