Terug naar Wil je een gitzwarte iPhone 7? Na het zien van deze foto’s niet meer …
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Wil je een gitzwarte iPhone 7? Na het zien van deze foto’s niet meer …

Door Laura Grootaarts20 september 2016 11:002 min. leestijd1

De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zijn beschikbaar in twee nieuwe kleuren: matzwart en het glanzende gitzwart. Apple waarschuwde al dat de hoogglans gitzwarte iPhone 7 dof kan worden. Maar hoe snel is de glans er nu écht vanaf? Heel snel, zo bemerkte Vlad Savov van The Verge. En dan krijg je dit:

gitzwarte iPhone 7 met krassen

Geen gekke dingen mee gedaan

The Verge heeft de gitzwarte iPhone uitgeprobeerd om er een review over te schrijven. Maar gekke dingen hebben ze er niet mee gedaan: ‘We gooiden de iPhone niet in een droger, en we spoelden hem niet door het toilet om te testen hoe waterbestendig de iPhone is.’ Normaal iPhone-gebruik dus, en dan ziet de gitzwarte iPhone 7 er binnen de kortste keren zo uit:

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile


https://twitter.com/vladsavov/status/777953974628524032
Savov merkt op dat het om een puur cosmetisch probleem gaat: de iPhone is nog net zo hard en waterbestendig als de matte varianten zonder krasjes. De krasjes op het toestel zijn overigens niet altijd zo goed te zien als op de foto, de zichtbaarheid ervan hangt samen met de hoek waarin het licht op het toestel valt. Maar als dit het resultaat is na pak hem beet anderhalve week gebruik, dan belooft dat nog wat voor de toekomst.

Apple’s waarschuwing over de gitzwarte iPhone 7

Apple waarschuwt op zijn eigen site al voor gebruikerssporen op de gitzwarte iPhone 7 en adviseert om een hoesje te gebruiken.

‘De glanzende afwerking van de gitzwarte iPhone 7 is het resultaat van een proces met 9 stappen waarbij het materiaal zeer zorgvuldig wordt geanodiseerd en gepolijst. De buitenkant is net zo hard als bij andere geanodiseerde Apple producten, maar de glanzende laag kan na verloop van tijd minuscule doffe gebruikssporen vertonen. Als je dit wilt voorkomen, raden we je aan om je iPhone te beschermen met een van de vele verkrijgbare hoesjes.’

Je glossy telefoon verstoppen in een hoesje, dat is wellicht verstandig. Niet alleen om dit soort krasjes te voorkomen maar ook om ervoor te zorgen dat je iPhone een valpartij overleeft. Tóch is het zonde, want je koopt een glossy iPhone omdat je wilt dat-ie gezien wordt. Of, zoals The Verge zegt, je koopt geen vuurrode Ferrari om hem in de garage te zetten.

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Todd Rundgren
Lezer
Todd Rundgren

Nee, je koopt een vuurrode Ferarri om er in te rijden.. Net zoals een iPhone, om die te gebruiken..