Terug naar Widgets beschikbaar voor gejailbreakte iOS 5
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Widgets beschikbaar voor gejailbreakte iOS 5

Door Redactie iCreate14 juni 2011 16:032 min. leestijd0

Het nieuwe Berichtencentrum in iOS 5 laat niet alleen al je meldingen zien wanneer je dit scherm opent, maar ook twee widgets (Weer en Aandelen). Dat kan beter, dachten de vele programmeurs in de jailbreakcommunity. Nauwelijks een week na de aankondiging van iOS 5 duiken de eerste widgets voor het Berichtencentrum al op. Je hebt wel een gejailbreakt iOS-apparaat nodig om de widgets te installeren, want officieel worden deze widgets nog helemaal niet door Apple ondersteund.

Zo zijn er inmiddels widgets te vinden waarmee je veelgebruikte instellingen aanpast en zit er met een beetje geluk in Cydia straks een MusicCenter-widget waarmee je snel kunt zien waar je naar luistert, naar het volgende liedje kunt gaan of het nummer kan tweeten. Een geniale vondst is Widget Task, dat de multitaskbalk met geopende programma’s van iOS in het Berichtencentrum inbouwt. Zo kun je ook via het Berichtencentrum snel wisselen van app.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Jailbreak
Vorige week schreven we dat iOS 5 al één dag na de introductie was gejailbreakt. Deze jailbreak lukt alleen als je je iPhone op je computer aansluit. Zodra je je iPhone, iPad of iPod touch met iOS 5 opnieuw opstart, moet je de jailbreak bovendien opnieuw uitvoeren. iOS 4.3.3 jailbreaken gaat een stuk gemakkelijker. Lees hier hoe je dat doet.

Afwachten
Wil je je gadget liever niet jailbreaken, dan kun je slechts afwachten totdat Apple de Berichtencentrum-widgets officieel gaat ondersteunen. Wellicht wordt dat één van de features van iOS 5.1?

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar