Terug naar WhatsApp Web binnenkort ook beschikbaar voor iOS
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

WhatsApp Web binnenkort ook beschikbaar voor iOS

Door Sven Lamers19 augustus 2015 14:422 min. leestijd0

WhatsApp Web lijkt binnenkort ook iPhones te ondersteunen. Bètatester Ilhan Pektas schrijft op zijn blog dat WhatsApp in Safari en in combinatie met een iPhone al ‘supersoepel’ werkt. Als bewijs levert hij een screenshot. Het is langer bekend dat WhatsApp aan een mogelijkheid werkt om de web-versie van de populaire messenger ook met een iPhone te kunnen gebruiken. Op dit moment kun je de internetapplicatie al in Safari op de Mac starten, maar deze werkt vervolgens niet samen met de iPhone. Android-gebruikers mogen al langer vanuit de Mac of pc WhatsApp-berichten versturen.

WhatsApp Web iOS

WhatsApp op de Mac

‘Mijn ervaringen met WhatsApp Web voor iOS waren tot nu toe heel goed’, zegt Pektas op zijn blog. Aanvullend geeft hij aan: ‘Het draait supersoepel en inloggen gaat heel snel.’ Op de iPhone moet de menu-optie ‘WhatsApp Web’ na een update in de instellingen van de messenger verschijnen.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Webversie al aangepast

Nog een aanwijzing dat WhatsApp Web binnenkort ook met de iPhone gaat werken, vinden we op de webpagina van WhatsApp Web. Het bedrijf heeft daar namelijk al de iPhone aan de lijst met ondersteunde apparaten toegevoegd. Om gebruik te maken van de dienst dien je met je iPhone een QR-code in te scannen op het computerscherm. Vervolgens wordt je ingelogd en kun je berichten in de browser via je Mac of pc schrijven

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar