Terug naar WhatsApp eindelijk in de Mac App Store
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

WhatsApp eindelijk in de Mac App Store

Door Laura Grootaarts12 januari 2017 16:142 min. leestijd0

WhatsApp gebruiken op je Mac is sinds deze week nog eenvoudiger geworden. De gratis app WhatsApp Dekstop is namelijk te downloaden in de Mac App Store.

WhatsApp desktop

WhatsApp-berichtjes verstuur je allang niet meer uitsluitend vanaf je iPhone. Vorig jaar kwam WhatsApp Web uit, en dat was een uitkomst voor mensen met een Mac of een iPad. Later kwam er ook echt een programma voor de Mac, die je kon downloaden vanaf de website van WhatsApp. Deze laatste app vind je nu ook terug in de Mac App Store en hoewel er geen extra functies zijn, heeft dat verschillende voordelen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

WhatsApp officieel in de Mac App Store

WhatsApp desktop

Een zoektocht naar WhatsApp in de Mac App Store leverde altijd al resultaten op: tot nu toe waren het onofficiële apps waarvoor je vaak ook nog moest betalen. Naar de echte WhatsApp-app is het ook nu nog even speuren tussen al die nepperds, maar dit is de directe link naar de app: download WhatsApp Desktop.

Nu het programma ook via de Mac App Store verkrijgbaar is, is het ook veel gemakkelijker om de updates in de gaten gehouden. Die kun je voortaan veel makkelijker controleren via de App Store zelf, gewoon door in de knoppenbalk op ‘Updates’ te klikken.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Praat mee!

avatar