Terug naar Werkt de Apple Pencil met de iPad Air 3?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Werkt de Apple Pencil met de iPad Air 3?

Door Laura Grootaarts28 januari 2016 10:282 min. leestijd0

Het ziet er steeds meer naar uit dat de iPad Air 3 dit voorjaar in de winkels ligt. Mogelijk werkt de nieuwe iPad met de de Apple Pencil.

Wat kunnen we verwachten van de iPad Air 3?

Begin deze week doken er schematische tekeningen op van het nieuwe model. Daaruit bleek dat de nieuwe iPad Air misschien een flitser krijgt bij de iSight-camera. Ook opvallend zijn de vier speakers die op de tekeningen zichtbaar zijn: iets wat we kennen van de iPad Pro.

iPad Air 3

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

De nieuwe iPad Air neemt misschien nog iets moois over van de iPad Pro. Volgens 9to5Mac heeft Apple getest met een scherm dat ook geschikt is voor de Apple Pencil. Deze drukgevoelige stylus is ontworpen voor de iPad Pro en werkt tot nu toe alleen op de deze tablet.

Misschien wat vroeg voor de Apple Pencil?

Wij hopen dat de iPad Air 3 straks daadwerkelijk overweg kan met de stylus, maar vinden dat deze functie wel erg snel na het verschijnen van de iPad Pro op de ‘gewone’ iPad wordt geïntroduceerd. Bovendien zou de Apple Pencil exclusief voor de iPad Pro zijn. Misschien is er sprake van paniekvoetbal nadat de iPad-verkoop vorig jaar is ingezakt en probeert Apple de boel te redden door deze accessoire geschikt te maken voor het populairste iPad-model.

Aankondiging iPad Air 3

Het is voor het eerst in bijna anderhalf jaar dat we een nieuw model van de iPad Air verwachten. De iPad Air 2 werd gelanceerd in oktober 2014. In 2015 verschenen wel de iPad Pro en de iPad mini 4. Naar verwachting wordt de nieuwe iPad Air 3 in maart aangekondigd door Apple. We verwachten dan ook een aankondiging van de kleine iPhone 5SE en nieuwe Apple Watch-bandjes. Daarnaast is deze lente iOS 9.3 te downloaden, met daarin handige functies voor het onderwijs en een speciale nachtmodus voor de iPhone, iPad en iPod touch.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar