Terug naar Welkom op onze nieuwe website!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Welkom op onze nieuwe website!

Door Arjan Kropman22 oktober 2014 10:322 min. leestijd2

Het kan vaste volgers van iCreateMagazine.nl niet zijn ontgaan dat we de afgelopen maanden flink bezig zijn geweest met het verrijken van de site. We hopen dat de nieuwe input aan tips, workshops en nieuws je goed bevalt.

De nieuwe en verbeterde content schreeuwt echter om een nieuwe en moderne site. Een site die er niet alleen lekker bij de tijd uitziet, maar die ook handzaam is, logisch is ingedeeld en prettig is om door te lezen en door te kijken. Een site ook die het niet alleen goed doet in Safari, maar ook op de pc en vooral ook op de iPhone en iPad, want we zien dat jullie ook mobiel graag bij ons langs komen.

Terwijl de redactie onder leiding van onze nieuwe internet-whizzkid Jelle aan de slag ging met de nieuwe inhoud, werd er achter de schermen hard gewerkt aan deze nieuwe site. Wij zijn enorm blij met het resultaat, maar we zijn ook wel een beetje bevooroordeeld. Zo kan het gebeuren dat we door onze tranen van vreugde wat minpuntjes over het hoofd zien.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Hierbij wil ik jullie dan ook vragen om eens goed kritisch te kijken naar de site en de inhoud en ons te vertellen wat er mogelijk nog aan schort. We staan open voor jullie kritiek (zomaar in juichen uitbarsten mag natuurlijk ook) en gaan er graag mee aan de slag.

Alvast bedankt!

Arjan Kropman

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Arjan Kropman

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Patrick Vroonland
Lezer
Patrick Vroonland

De nieuwe site ziet er fris uit en van deze tijd en werkt goed op iPhone en iPad. Duidelijk lettertype en kleurstelling wat het lezen ten goede komt. Misschien iets te weinig kleur in totaal maar dat is een kwestie van smaak.
Waar ik me wel een beetje aan stoor zijn de reclamebanners die soms op onmogelijke en storende plekken staan. Ik snap dat reclame een bron van inkomsten is en dus noodzakelijk, maar toch storend helaas.
Overall gezien wel heel positief over de nieuwe site waar jullie trots op mogen zijn.

Jelle Mol
Lezer
Jelle Mol

Bedankt voor je reactie Patrick! We gaan het meenemen in de evaluatie.