Terug naar Wéér een nieuwe Apple Campus
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Wéér een nieuwe Apple Campus

Door Laura Grootaarts2 oktober 2015 10:332 min. leestijd0

Apple weet maar van geen ophouden: er zijn plannen voor nóg een Apple Campus. Het nieuwe complex moet verrijzen in Sunnyvale, Californië. Dat is op een steenworp afstand van Cupertino, waar Apple momenteel ook al druk bezig is met het opzetten van een campus. Onlangs verscheen er nog een drone-video waarin duidelijk te zien was hoe de bouw van dit enorme ’ruimteschip’ vordert. De Apple Campus 2 in Cupertino is immens groot, maar blijkbaar biedt het nog niet genoeg kantoorruimte voor Apple.

Apple Campus Sunnyvale

Ruimte voor duizenden Apple-medewerkers

Het nieuwe pand heeft vanuit de lucht iets weg van een klavertje. Het nieuwe complex zal bestaan uit drie grote gebouwen die met elkaar verbonden zijn, rondom een grote binnenplaats. De gevels zijn van gewelfd glas. Het complex is zes verdiepingen hoog en op het dak vind je een tuin. Er komt ook een enorme ondergrondse parkeergarage. Die is ook wel nodig, want het complex in Sunnyvale moet straks plaats gaan bieden aan 3.000 Apple-medewerkers. En die gaan fijne pauzes beleven, want de campus lijkt nog het meest op een grote tuin met zeker drie kilometer aan wandelpaden.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Apple Campus Sunnyvale

Apple huurt de nieuwe campus

Apple is straks overigens geen eigenaar van het complex. Ze gaan de nieuw te bouwen campus huren. Hiervoor heeft Apple een contract afgesloten met Landbank Investments. Er zijn al sinds 2013 plannen voor dit superluxe kantoorgebouw, en met de ondertekening van het contract lijken de mooie ideeën heel concreet te worden. Alles is nog in een heel pril stadium, de eerste schop moet nog in de grond worden gezet. Wil nog meer plaatjes kijken? Bekijk dan de plannen van de projectontwikkelaar.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar