Terug naar Website is vernieuwd!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Website is vernieuwd!

Door Laura Grootaarts6 maart 2017 15:131 min. leestijd3

Het is je misschien al opgevallen: onze website is vernieuwd! Het werd weer eens tijd voor een nieuw en moderner jasje. Vooral de homepage heeft een metamorfose gekregen.

Wat is er nieuw?Nieuwe website iCreate

Voor de nieuwe opzet hebben we vooral door de ogen van de bezoekers gekeken. Wat willen jullie graag lezen bij een bezoek aan onze website? Via de homepage vind je nu veel gemakkelijker wat je zoekt. Het belangrijkste nieuws heeft een prominentere plek. Maar ook de reviews, workshops en uitgebreide dossiers over diverse Apple-producten zijn gemakkelijker vindbaar. De site is niet alleen overzichtelijker, maar heeft ook een frissere uitstraling gekregen.

Wat vind jij ervan?

Wij zijn natuurlijk hartstikke trots, maar we zijn ook benieuwd naar wat jij ervan vindt. Mail je commentaar (of complimenten ?) naar redactie@icreatemagazine.nl.

iCreate 117
iCreate 117
Super-wifi: overal in huis razendsnel internet
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
BenB
Lezer
BenB

Helaas, welliswaar een andere, fraaie en mogelijk modernere vormgeving, maar een mijn beleving slecht leesbaar en minder overzichtelijk. Fouten met responsive en scaling. Niet iedere vernieuwing is een verbetering, jammer.

Laura Grootaarts
Lezer
Laura Grootaarts

Bedankt voor je feedback, heb ook je mails hierover ontvangen. Het wordt opgepakt!

Siebe_C
Lezer
Siebe_C

Ik vind em zelf ook eens stuk minder overzichtelijk. Artikels geraken moeilijker te onderscheiden en items staan op rare plekken.