Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

‘Apple lanceert waterdichte AirPods met betere Siri-ondersteuning’

Auteur: Koen van Ekeren
1 reacties
AirPods


Lees verder na de advertentie

Apple heeft plannen om de AirPods de komende jaren te blijven updaten met nieuwe hardwarefuncties. Dit meldt nieuwssite Bloomberg op basis van anonieme bronnen. Dit jaar zou er al een model met een verbeterde draadloze chip verschijnen. Voor het jaar daarna staan waterbestendige AirPods op de planning.

Nieuwe AirPods in 2018

Net als met de iPhone, iPad en Apple Watch wil Apple de AirPods regelmatig een upgrade geven. Op dit moment werkt de tech-gigant hard aan een nieuw model, dat het dit jaar dus al op de markt wil brengen.

De nieuwe AirPods die dit jaar nog de markt moeten bestormen, hebben een verbeterde draadloze chip voor bluetooth-verbindingen. Mogelijk gaat het om de W2 die vorig jaar is toegevoegd aan de Apple Watch, of misschien zelfs een nieuwe W3.

Ook is er een mogelijkheid om Siri alleen met de stem te activeren. Nu kun je Siri alleen oproepen door twee keer op de AirPods te tikken. Straks moet dat ook kunnen met de bekende spraakopdracht ‘Hé Siri’.

Waterdichte AirPods in 2019


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Waterdichte AirPods staan voor 2019 op de planning. Maar bij deze oordopjes moet je niet verwachten dat je er – net zoals bij de Apple Watch – mee kunt zwemmen. Het is de bedoeling dat ze beter om kunnen gaan met regen en spetters water, maar ze zijn niet ontworpen om onder water te worden gedompeld.

Of Apple in 2019 inderdaad met waterdichte AirPods komt, is nog afwachten. De bronnen aan Bloomberg blijven voorzichtig. Volgens hen kunnen de plannen van Apple nog veranderen, of worden uitgesteld.