Terug naar watchOS 4.1 met Radio-app en GymKit nu beschikbaar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

watchOS 4.1 met Radio-app en GymKit nu beschikbaar

Door Koen van Ekeren1 november 2017 13:392 min. leestijd0

Apple heeft een update voor het besturingssysteem van de Apple Watch vrijgegeven. Vooral bezitters van de nieuwste Apple Watch Series 3 mogen zich verheugen op de update, die watchOS 4.1 heet.

watchOS 4.1

Radio, GymKit en Apple Music

Voor bezitters van de Apple Watch Series 3 is er de nieuwe Radio-app. Bij Apple Music-radiostations is het nodig om een abonnement op de dienst te hebben, maar Apple’s Beats 1 is gratis beschikbaar.

Ook heeft watchOS 4.1 de nieuwe emoji’s die iOS 11.1 ook heeft en een GymKit-integratie. Wanneer je in een fitnessruimte aan de slag gaat met een apparaat dat GymKit ondersteunt, neemt de Watch de gegevens van de fitnesstoestellen over. Zo worden de gezondheids- en trainingsgegevens veel nauwkeuriger gemeten.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Gebruikers van de Apple Watch Series 3 met 4G, die nog niet verkrijgbaar is in Nederland, hoeven hun muziek niet meer via wifi naar de Apple Watch te synchroniseren. Zo kun je 40 miljoen liedjes streamen vanaf de pols, zonder dat daar een ander apparaat aan te pas komt.

 

Apple Watch Series 2

watchOS 4.1 installeren

watchOS 4 is beschikbaar voor alle Apple Watches. Zorg ervoor dat je horloge minimaal 50 procent opgeladen is. Je installeert de update via de Apple Watch-app op de iPhone. Open het tabblad ‘Mijn Watch’ en tik op ‘Algemeen>Software-update’

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar