Terug naar watchOS 3.2 en tvOS 10.2 zijn verschenen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

watchOS 3.2 en tvOS 10.2 zijn verschenen

Door Laura Grootaarts28 maart 2017 09:522 min. leestijd0

Apple heeft gisteren naast iOS en macOS ook watchOS en tvOS geüpdatet. Voor de Apple Watch verscheen watchOS 3.2, de Apple TV is inmiddels toe aan tvOS 10.2.

watchOS 3.2

De belangrijkste nieuwe functie voor de Apple Watch is de Theaterstand. Hiermee wordt de stille modus geactiveerd en licht het scherm niet bij iedere beweging van je pols direct op. Als je een berichtje krijgt, voel je het horloge alleen even trillen op je pols. Om het scherm dan te bekijken, moet je er op tikken of op de knoppen aan de zijkant duwen. Van deze functie werd eerst gedacht dat hij voor iOS 10.3 zou verschijnen, maar al uit eerdere testversies bleek de Theaterstand exclusief voor de Apple Watch te zijn.

Apple watch series 3, geruchten, touchscreen

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Met watchOS 3.2 heeft Siri meer mogelijkheden gekregen. Je kunt de spraakassistent vragen om apps van derde partijen aan te sturen. Het kan zijn dat nog niet alle apps daar direct geschikt voor zijn, het is aan de ontwikkelaars om de mogelijkheden in te bouwen.

watchOS 3.2 is beschikbaar voor alle Apple Watches. Je installeert de update via de Apple Watch-update op de iPhone. Open het tabblad ‘Mijn Watch’ en tik op ‘Algemeen>Software-update’.

tvOS 10.2

Nieuwe Apple TV met afstandsbediening

De vierde update die verschenen is, betreft het besturingssysteem voor de Apple TV. tvOS is meteen ook de minst spannende update van het stel. Er worden voornamelijk bugs mee uit de wereld geholpen en interessante nieuwe functies ontbreken eigenlijk. Sneller scrollen, gehuurde films bekijken op al je Apple-apparaten, daarmee is het belangrijkste genoemd. Los van de update is er ook een nieuwe Remote-app verschenen voor de iPad.

tvOS 10.2 is beschikbaar voor de nieuwe Apple TV die eind 2015 verscheen. Je installeert de update via ‘Instellingen>Systeem>Software-updates>Werk software bij’. Het kan zijn dat de update al automatisch geïnstalleerd is voor je.

iCreate 143
iCreate 143
De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Apple TV
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar