Terug naar Watch mogelijk te koop in luxe winkelgalerij Parijs
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Watch mogelijk te koop in luxe winkelgalerij Parijs

Door Jelle Mol20 februari 2015 11:132 min. leestijd0

Apple zou overwegen om aparte winkels te openen voor de verkoop van de Apple Watch. Dat blijkt uit de bouw van een winkelkraam op de balkons van een luxe winkelgalerij in Parijs, temidden van mode- en sieradenwinkels. Behalve witte afdekzeilen is er in warenhuis Galeries Lafayette nog niet veel te zien, maar het Franse FashionMag beweert dat Apple achter het bouwproject zit.

Apple Watch winkel Parijs

Modeaccessoire

Al sinds de aankondiging van de Watch is het overduidelijk dat Apple het horloge wil positioneren als modeaccesoire in plaats van gadget. In september was de Watch exclusief te zien in modehuis Colette tijdens de Paris Fashion Week, waar bekende modebloggers de smartwatch konden uitproberen. Daarnaast bleek uit interne personeelsdocumenten dat Apple op zoek is naar winkelpersoneel met een achtergrond in mode.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Verkoop Apple Watch

De verkoop van de talloze en modieuze Watch-varianten vraagt om een andere aanpak dan het doorschuiven van iPhones en Macs. Daar heeft Apple’s nieuwe retailchef Angela Ahrendts, voorheen CEO van modemerk Burberry, gelukkig verstand van. Een van de uitdagingen is hoe Apple op een veilige manier klanten de Watch laat uitproberen, inclusief de 18-karaats gouden variant. Volgens geruchten is Apple momenteel bezig met het installeren van kluizen in Apple Stores voor de allerduurste horloges, die waarschijnlijk een prijskaartje krijgen van enkele duizenden euro’s. Ook de winkelkraam in Galerie Lafayette zou een idee zijn van Ahrendts.

De Apple Watch gaat in april in de verkoop, maar een precieze lanceerdatum en de beschikbaarheid buiten de VS blijft een raadsel.

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar