Terug naar Wat heeft Apple in petto? Wij komen er niet uit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Wat heeft Apple in petto? Wij komen er niet uit

Door Redactie iCreate16 november 2010 11:392 min. leestijd6

Vanmiddag komt Apple met een spannende iTunes-aankondiging op de proppen. Om 16:00 uur is het zover, dan leren we wat Steve en kornuiten voor ons in petto hebben.

Tot die tijd doen de wildste geruchten de ronde, geruchten waar we op de iCreate-redactie over bakkeleien. Nou zitten we met onze Keynote-voorspellingen meestal op één lijn, maar ditmaal komen we er niet uit. Wat kan die ‘spannende aankondiging’ voor iTunes toch zijn?

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Gratis muziek
Mijn redenering is als volgt: de teaser staat op apple.com, dus de aankondiging is sowieso interessant voor Amerikanen. Het idee ‘films in de Nederlandse iTunes Store’ valt daarom af, want de Amerikanen hebben er niets aan. The Beatles in de Store, dat is een ook een veelgehoord gerucht. Ik vind het een goed idee, maar niet ‘spannend’ genoeg. Apple belooft in de teaser ‘een dag die je niet zult vergeten’. Welke gebeurtenis zul je niet snel vergeten? Ik zal het je vertellen: de dag dat muziek gratis wordt.

Gratis muziek?! Ja, in de vorm van een streaming-dienst. Ik weet niet hoe Apple het achter de schermen regelt, maar de boodschap wordt ‘gratis muziek’. En zo gek is het idee niet, Apple wil de fragmenten van nummers in de iTunes Store al verlengen naar anderhalve minuut. Plak daar nog een minuutje bij aan en je hoort het hele nummer…

Maar hé, dat is mijn redenering. Wat denk jij dat Apple voor ons in petto heeft?

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

6
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Johan van de Werken
Lezer
Johan van de Werken

Gratis muziek. Dat zal Apple zelf niet willen (dan loopt men 30% van de omzet mis en wie betaalt dan die enorme datacenters?), maar de platenboeren zullen helemaal moord en brand schreeuwen. Tenzij de iTunes Store vol komt te staan met reclame, want linksom of rechtsom moet er geld in het laatje komen.

Een Spotify-achtig muziekabonnement (richtlijn: tien euro per maand voor onbeperkt streamen vanaf desktop en mobiele apparaten) zou ik met open armen ontvangen.

Jeroen
Lezer
Jeroen

The Beatles komen in de iTunes Store…

Harry
Lezer
Harry

Ik verwacht de aankondiging van de iTunes cloud/wolk m.a.w. je muziek bibliotheek is op afroep beschikbaar.

Lubbert Kramer
Lezer
Lubbert Kramer

Gezien de klokken op de homepagina wordt het een bekendmaking waar de rest van de wereld wat aan heeft. – Films in de iTunes store voor meerdere landen zou een mogelijkheid zijn, niet alleen voor Nederland, dit zou een grote aankondiging kunnen zijn (ook ivm mogelijke AppleTV release, oude is niet leverbaar in NL Apple Store) – Beatles, leuk iets in de iTunes store maar niet spectaculair, ikzelf heb er niets aan, zou het nooit aanschaffen of luisteren. Beatles is te klein iets om zon spektakel van te maken. – Streaming, ik verwacht dat we de mogelijkheid krijgen om onze… Lees meer »

Lars
Lezer
Lars

Apple neemt Microsoft over.

Ik hoop films in de Nederlandse store

Stefan Meeuws
Lezer
Stefan Meeuws

Ik denk dat de Beatles in de iTunes Store komen, dat de previews naar 90 seconden worden opgerekt en dat als het iets interessanters was geweest, dat Jobs dan wel een echte persconferentie had georganiseerd. Dus ik verwacht niet zoveel nieuws vanmiddag.