Terug naar Wanneer komt de iPhone 8 uit?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Wanneer komt de iPhone 8 uit?

Door Laura Grootaarts7 september 2017 11:042 min. leestijd0

Het is inmiddels duidelijk wanneer de iPhone 8 gepresenteerd wordt: volgende week dinsdag geeft Apple een keynote. Maar wanneer kun je het toestel in handen hebben?

iPhone 8 concept onderkant

Apple heeft al jaren een vaste formule bij het verschijnen van de iPhone. De vrijdag na de keynote kun je het nieuwe model reserveren. Een week later worden de toestellen geleverd en liggen ze in de eerste groep landen in de winkels. Dat zou voor dit jaar betekenen dat je de iPhone 8 (of iPhone X/Edition) op vrijdag 15 september kunt bestellen en hem op 22 september thuis hebt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Het Duitse Macerkopf weet van twee mobiele providers dat 22 september inderdaad de datum wordt, en dat je op 15 juni een pre-order kunt plaatsen. Dat is dus precies in lijn met het vaste schema dat Apple altijd al hanteert.

Release iPhone 8: 22 september

Toch moeten we nog even een voorbehoud maken. Nederland zat vorig jaar weliswaar bij de eerste groep landen waar de iPhone verscheen, maar dat is lang niet altijd het geval. Het schijnt dat de iPhone-productie nog niet vol op stoom is en dat er bij aanvang een tekort zal zijn. Wellicht levert Apple de iPhone daarom bij aanvang slechts aan een beperkt aantal landen – misschien hebben we in Nederland pech en moeten we langer wachten.

De kans is groot dat Duitsland nog wél bij de eerste groep landen zit. Dat wordt dus even een ritje naar onze oosterburen, vrijdag de 22e.

Lees ook ons dossier over de iPhone 8.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone X
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar