Terug naar Waarom gaan wij naar Londen voor het Apple-event?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Waarom gaan wij naar Londen voor het Apple-event?

Door Redactie iCreate27 augustus 2010 13:452 min. leestijd1

San Fransisco, daar houdt Apple volgende week woensdag zijn iPod-evenement. Maar wij vliegen niet helemaal naar de westkust van de Verenigde Staten. In plaats daarvan heeft Apple ons uitgenodigd voor een “invitation-only event” in Londen. Om 18:00 uur (Engelse tijd) kijken we via satellietverbinding live mee met de presentatie in San Fransisco.

Is het niet ietwat overdreven om helemaal naar Londen af te reizen om daar op een televisietje de presentatie mee te kijken? Dat vragen wij ons ook af.  Apple kennende verschijnt de video dezelfde avond ook op de Apple-website.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Toch sturen we iCreate-redacteur Bram Balk naar de overkant van het Kanaal. En wel hierom: Apple heeft vast meer voor ons in petto. Ze kunnen een televisie in Amsterdam neerzetten, maar nee, wij moeten naar Londen komen. Dat doet Apple niet voor niets, zo is onze redenatie. Wij gaat er stiekem van uit dat we in Londen ook een demonstratie krijgen van de nieuwe producten. Als dat het geval is, wil Apple alle touwtjes strak in handen houden en dus gaan wij naar Apple en komt Apple niet naar ons.

Klinkt logisch, toch? Of ik draaf door en Bram krijgt volgende week woensdag alleen de keynote te zien. Gelukkig kun je zijn avontuur live volgen op deze website. We werken nog aan de precieze aankleding, maar het wordt sowieso leuk en informatief.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPod
Bekijk dit dossier

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
midas
Lezer
midas

Vet Cool!!!!!!!
Hou ons goed op de hoogte he?!
Wish I can be there!