Terug naar Vuurgevecht in Apple Store kost inbreker het leven
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Vuurgevecht in Apple Store kost inbreker het leven

Door Daan Jeuken5 april 2011 11:001 min. leestijd0

Een inbraak op de Apple Store in Otay Ranch, Californië, heeft gisteren uitgemond in een vuurgevecht. Inbrekers en politie losten zo’n veertig kogels, waarvan er één een dader dodelijk verwondde.

Smash & Grab
Twee mannen en een vrouw drongen gisterochtend om kwart voor 7 de winkel in Otay Ranch, nabij San Diego Californië, binnen. Zij sloegen de winkelruit in en wilden aan het graaien slaan. Toen zij echter ontdekten dat de manager aanwezig was, trok één van de inbrekers direct een vuurwapen. Een bewaker snelde toe en daarop vluchtten de inbrekers met een auto een woonwijk in. Er volgde een vuurgevecht, waarbij de bestuurder van de auto in het hoofd geschoten werd en ter plekke overleed. De andere daders, een 25-jarige man en een 21-jarige vrouw, werden een uur later aangehouden door de politie.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Doelwit
De Apple Stores zijn de laatste tijd vaker doelwit van overvallen en inbraken. De grote glazen winkelruiten met daarachter al die kekke dure gadgets uitgestald hebben schijnbaar een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kwaadwillenden. Ook de winkel in Otay Ranch was al twee keer eerder doelwit. Door de inbraakgolf heeft Apple besloten om altijd bewapende beveiligers bij de Stores aanwezig te laten zijn.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar