Terug naar Vrijmarkt App: ideale betaal-app voor Koningsdag
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Vrijmarkt App: ideale betaal-app voor Koningsdag

Door Koen van Ekeren24 april 2017 12:342 min. leestijd0

Met Koningsdag brengen vele koopjesjagers een bezoekje aan de vrijmarkt, waar handelaren hun overtollige spullen proberen te verkopen. Normaal gesproken worden betalingen daar met contant geld gedaan, maar met de nieuwe Vrijmarkt App kan dit op een veel modernere manier: via iDEAL.

Vrijmarkt App

Vrijmarkt App voor Koningsdag

Je hebt het misschien wel eens meegemaakt: je komt iets fantastisch tegen op een vrijmarkt, maar je hebt niet genoeg contant geld op zak. Met de Vrijmarkt App – speciaal ontworpen voor Koningsdag – hengel je die leuke tweedehands fiets of puzzel alsnog naar binnen. Deze app maakt het mogelijk om transacties snel en veilig met iDEAL af te handelen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De nieuwe betaalapp werkt vrij eenvoudig. Na een registratie maken verkopers een betaling aan door naar ‘Nieuwe verkoop’ te gaan. Er verschijnt dan een iDEAL QR-code, die koopjesjagers met de iDEAL-app kunnen scannen om te betalen. Kopers moeten dus wel even de iDEAL-app downloaden in de App Store.

20 cent per transactie

Helaas is de app niet gratis, want de verkoper betaalt 20 cent per transactie. Vervolgens duurt het één of twee dagen voordat de betaling op de rekening van de verkoper staat. Tot 7 mei is de Vrijmarkt App beschikbaar. Gebruikers van iOS kunnen de app gratis downloaden in de App Store.​

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar