Terug naar Volume Purchase Program nu ook in Nederland
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Volume Purchase Program nu ook in Nederland

Door Jelle Mol25 augustus 2014 11:232 min. leestijd0

Apple onderwijs

Apple heeft in 16 nieuwe landen het ‘Volume Purchase Program’ geïntroduceerd, waaronder in Nederland en België. Hiermee wordt het voor het onderwijs en bedrijfsleven mogelijk om in één keer een grote hoeveelheid apps of boeken te kopen. Voorheen moesten apps per leerling of medewerker los aangeschaft worden.

Volume Purchase Program

Onder de regeling vallen apps voor iOS, Mac en boeken uit de iBooks Store. Na aankoop kunnen apps en boeken gedistribueerd worden onder gebruikers met behulp van inwisselcodes. Bij sommige apps is er ook sprake van een onderwijskorting wanneer er meer dan 20 licenties worden gekocht. Op aparte pagina’s voor onderwijsinstellingen en bedrijven legt Apple uit hoe het programma precies werkt en hoe organisaties zich kunnen aanmelden.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Onderwijsinstellingen en bedrijven

Het onderwijs en bedrijfsleven zijn belangrijke markten voor Apple. Voor studenten heeft Apple een jaarlijkse ‘back to school’-actie en in de klassen zijn steeds vaker iPads te zien. Vorig jaar startte Maurice de Hond een vernieuwd onderwijsconcept dat bekend staat als de ‘Steve Jobsschool’.  In het bedrijfsleven wil Apple een voet aan de grond krijgen door samen te gaan werken met IBM. De overeenkomst, die vorige maand bekend werd gemaakt, betekent onder andere dat IBM speciaal op Apple-apparaten toegespitste clouddiensten gaat aanbieden, iPhones en iPads gaat verkopen en ondersteuning biedt bij de installatie en het beheer van de toestellen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar