Terug naar Volgende week in de winkel: iCreate 20
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Volgende week in de winkel: iCreate 20

Door Redactie iCreate28 juli 2010 14:502 min. leestijd1

Onze abonnees krijgen hem waarschijnlijk iets eerder, maar vanaf volgende week ligt iCreate nummer 20 in de winkel. Met het verschijnen van dit nummer zou de iPad eindelijk ook in de Nederlandse winkels moeten liggen. Daarom hebben we met ingang van dit nummer de rubriek iPlay in leven geroepen. In deze rubriek worden workshops, reviews en overzichten van apps ondergebracht die met iPhones, iPods en iPads te maken hebben. Lees daarnaast alles over de iPhone 4 en iOS4, de geschiedenis van de iPod, de iPads in de gezondheidszorg en de moeilijke kwestie: defragmenteren of niet? Bestel deze uitgaven snel!

iPhone 4 en iOS 4
De dunste smartphone ter wereld wordt uitgebreid behandeld in deze dikke feature. Je leest alles over het nieuwe design, de spraakmakende functies en het gloednieuwe besturingsysteem iOS 4. Volg bovendien onze workshop die het mogelijk maakt IOS4 op je iPhone 3GS te zetten.

De reis van de iPod
Iedereen kent Apple van de iPad en iPhone, maar er was een tijd dat de iPod het gesprek van de dag was. Blader door naar deze feature en maak een reis door de geschiedenis van de iPod.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Defragmenteren of niet?
Het belang van defragmenteren houdt de gemoederen flink bezig. iCreate duikt er bovenop en haalt de onderste steen boven. Moet je wel of niet defragmenteren?

iPads in de gezondheidszorg
De iPad is meer dan een notitieblok met een aanraakscherm, hij vormt de basis voor Zorg 2.0. Het Nijmeegse ziekenhuis UMC St. Radboud experimenteert met apps en iPads.

Verder
We hebben nog veel meer deze maand. Ga aan de slag met de diverse workshops: Transformeer bijvoorbeeld een gewone simkaart met een schaar tot een mini simkaart voor de iPad 3G. Lees de reviews van de Mac Mini, Photoshop CS5 of de Canon EOS 550D, of maak gebruik van de tips van experts. Deze maand Mac-tips van Appletips.nl en iPhonetips van iPhone Service Point!

Wil je deze uitgave bestellen? Ga dan direct naar de webshop. Heb je een vraag of opmerking over het blad? Laat dan een reactie achter onder dit bericht, stuur een mail naar de redactie (redactie@icreatemagazine.nl) of tweet naar @iCreate_NL op twitter.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
m
Lezer
m

deze is echt exact hetzelfde als de britse versie alleen dan in het nederlands…..