Terug naar Vandaag in de winkel: Mac voor Beginners (Lion)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Vandaag in de winkel: Mac voor Beginners (Lion)

Door Daan Jeuken20 maart 2012 15:353 min. leestijd2

Mac voor Beginners3Ben je een beginnend Mac-gebruiker en gaat er met OS X Lion een wereld voor je open? Dan is deze speciale uitgave van iCreate Magazine Mac voor Beginners (100% Lion) onmisbaar voor jou! Na de successen van de eerste twee Snow Leopard-edities, is de nieuwe Mac voor Beginners helemaal gemaakt voor OS X Lion. Leer op een eenvoudige en snelle manier je Mac kennen, maak in begrijpelijke taal kennis met het besturingssysteem, alle menu’s, programma’s en instellingen. Bestel deze special voor slechts €12,99 in de webshop!

Apple-koopgids voor overstappers

Wil je overstappen van Windows naar de Mac maar weet je nog niet welke Mac je precies wilt kopen? Dan vind je in Mac voor Beginners een handig overzicht van alle beschikbare Macs. Welke Mac is bedoeld voor welke doelgroep? Wat zijn de voor- en nadelen van elke Mac? Met onze koopgids kun je met een gerust hart de goede keuze maken.

Overstappen van Windows naar de Mac

Als je je eerste Mac hebt gekocht, wil je natuurlijk beginnen met het overzetten van alle belangrijke bestanden van je Windows-pc naar je Mac. Dat klinkt als een vervelend klusje, maar wij laten zien hoe eenvoudig het eigenlijk is.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Hoe werkt OS X Lion

Wanneer je Windows achter je hebt gelaten en voor de eerste keer in Mac OS X Lion komt, gaat er een wereld voor je open. Deze wereld blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid, maar je moet hem wel eerst ontdekken. Wij hebben maar liefst 60 pagina’s ingeruimd voor het ontdekken van je Mac. Wat vind je waar en hoe werkt alles?

De programma’s van de Mac

De Mac wordt standaard uitgerust met een hele hoop handige programma’s. Maar wat doen deze allemaal? Wij introduceren ze één voor één.

Leer werken met iLife

Drie van de standaardprogramma’s die op een nieuwe Mac staan zijn iPhoto, iMovie en GarageBand. Deze programma’s, samen iLife genoemd, geven je op eenvoudige wijze alle creatieve ruimte voor je foto-, film- en muziekprojecten. Tijd om ermee aan de slag te gaan.

Maak kennis met iWork

Zoals Microsoft Office bij Windows hoort, hoort iWork bij OS X. Apple’s kantoorpakket bestaat uit de programma’s Pages (Word), Numbers (Excel) en Keynote (PowerPoint). Rapporten, presentaties en spreadsheets zagen er nog nooit zo geweldig mooi uit en waren nog nooit zo gemakkelijk om te maken.

In de wolken met iCloud

Weg met die gebrande cd’s en usb-sticks: opslaan in de cloud is de toekomst. Met Apple’s dienst iCloud heb je altijd en overal de beschikking over je bestanden. En of je nu aan een Mac zit te werken, je iPad op de schoot hebt of alleen je iPhone bij de hand hebt; dankzij iCloud werk je altijd en overal aan dezelfde documenten.

Deze uitgave ligt vanaf 20 maart in de winkels, vanaf dat moment zijn ook de online bestellingen leverbaar. Heb je een vraag of opmerking over het blad? Stuur een mail naar de redactie (redactie@icreatemagazine.nl) of tweet naar @iCreate_NL op twitter.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Daan Jeuken

Voormalig Brand Manager iCreate. Maar kan het toch niet laten om zo nu en dan over Apple te blijven schrijven.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Stefan van asselt
Lezer
Stefan van asselt

iCloud het pushen (als ik op bv. twitter een bericht krijg) werkt op mijn ipod touch 4g niet (meer)
maar als ik bij vrienden ben dan doet hij het gewoon wel, ligt dit aan mijn wifi verbinding thuis?

Stefan van asselt
Lezer
Stefan van asselt

iCloud het pushen (als ik op bv. twitter een bericht krijg) werkt op mijn ipod touch 4g niet (meer)
maar als ik bij vrienden ben dan doet hij het gewoon wel, ligt dit aan mijn wifi verbinding thuis?