Terug naar Vanaf vandaag in de winkel: iCreate 39
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Vanaf vandaag in de winkel: iCreate 39

Door Redactie iCreate12 juni 2012 15:003 min. leestijd0

In iCreate 39 laten we zien hoe je je Mac een langer leven geeft. Tenslotte is het niet voor iedereen weggelegd om bij de lancering van een nieuwe Mac, direct een exemplaar op het eigen bureau te kunnen bewonderen. Daarom geven wij tips hoe je je huidige Mac, ongeacht hoe oud die machine is, net zo snel kunt laten werken als toen je hem nieuw uit de doos haalde.

Verder laten we zien hoe je de sportzomer kunt beleven op je Apple. Met het Europees Kampioenschap voetbal al aan de gang en Wimbledon, de Tour de France en de Olympische Spelen voor de deur, wil je natuurlijk niets missen. Met je iPad, Apple TV en natuurlijk je Mac hoeft dat ook niet. Daarnaast laten we zien wat je nog meer kunt als je de Apple TV jailbreakt. Wat te denken van al je videobestanden kunnen streamen of op het internet surfen? Je leest het in het nieuwste nummer van iCreate. iCreate 39 kun je ook in onze webshop bestellen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Verbeter je Mac

Het is niet voor iedereen weggelegd om bij de lancering van een nieuwe Mac, direct een exemplaar op het eigen bureau te kunnen bewonderen. In deze iCreate laten we zien hoe je het werkgeheugen uitbreidt, je Mac schoonhoudt, beveiligt en net zo snel laat werken als toen je hem voor het eerst uit de doos haalde.

WordPress

Nu MobileMe verdwijnt en er geen plek meer is voor je iWeb-website, moet er een alternatief gezocht worden. Wij zochten mee en kwamen uit bij WordPress. In een workshop leggen we uit hoe je jouw WordPress-website online publiceert.

Homewizard

Huisautomatisering komt steeds dichter bij. Naast de bijna ouderwetse automatische schakelaars om het licht te bedienen, kun je inmiddels een heel lichtplan, maar ook de zonwering, de garagedeur, het huisalarm en zelfs het energieverbruik in je woning, bedienen of bijhouden met je iPhone, iPad of iPod touch. HomeWizard biedt hiervoor passende pakketten aan en iCreate test ze uit.

Groepstest: Screenprotectors

De beeldschermen van je iPhone en iPad zijn ontzettend mooi en werken heel handig, maar ze zijn ook erg gevoelig voor vingervlekken en, erger nog, krassen. Wij vergelijken een zestal screenprotectors die geschikt zijn voor het werken in de buitenlucht en die het prachtige touchscreen voldoende moeten beschermen.

Apps van iPhone User

Zusterblad iPhone User bespreekt iedere uitgave een grote schare aan apps. Speciaal voor iCreate worden de tofste, coolste, leukste, handigste en fijnste apps geselecteerd.

Verder

Daar laten we het niet bij, want ook ditmaal telt iCreate 100 pagina’s boordevol Apple-nieuws, features, workshops en reviews. Wat te denken van een kennismaking met Bob Mansfield, de ‘onzichtbare man van Apple’? Hij is ervoor verantwoordelijk dat je Mac net zo goed werkt als dat hij eruitziet. Speel je gitaar en wil je weten hoe je het instrument opneemt in GarageBand? Kijk dan in iCreate 39. De Appletips ontbreken ook deze keer niet en er zijn in dit zomernummer maar liefst 46 pagina’s vol creatieve, handige en leuke workshops om mee aan de slag te gaan. iCreate 39 kun je ook in onze webshop bestellen.

Deze uitgave ligt vanaf 12 juni in de winkels, vanaf dat moment zijn ook de online bestellingen leverbaar. Heb je een vraag of opmerking over het blad? Stuur een mail naar de redactie (redactie@icreatemagazine.nl) of tweet naar @iCreate_NL op twitter.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar