Terug naar Volgende week in de winkel: iCreate 38
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Volgende week in de winkel: iCreate 38

Door Redactie iCreate2 mei 2012 12:013 min. leestijd0

Het duurt nog tot komende zomer, totdat Apple het nieuwe besturingssysteem voor de Mac presenteert.  iCreate heeft echter al de mogelijkheid gekregen om met Mountain Lion te testen en een voorlopig oordeel te vellen. Dat doen we dan ook uitgebreid in iCreate 38, met een tien pagina’s tellende review.

Verder bekijken we in deze iCreate de nieuwe Apple TV, die van een update is voorzien, helpen wij je om zelf je wifi-problemen thuis op te lossen en laten we je kennismaken met Phil Schiller, Apple’s marketingtopman, maar vooral het vriendelijke gezicht van Apple en de demogever tijdens productpresentaties. Daar laten we het natuurlijk niet bij: ontdek hoe je nog fijner en langer met je iPad en iPhone kunt werken en leer werken met het nieuwe iPhoto op de iPad. Tot slot zijn er weer 41 pagina’s met creatieve, handige en leuke workshops. iCreate 38 bestel je natuurlijk in onze webshop.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Mountain Lion

Mountain Lion, het nieuwe besturingssysteem voor je Mac, zal komende zomer gelanceerd worden. Wij hebben de nieuwste versie van OS X al getest. In iCreate 38 kun je over onze ontdekkingen en bevindingen lezen. En je alvast verheugen op wat er komen gaat.

36 iOS-geheimen

Altijd al willen weten hoe je nog langer met je accu kunt doen, zonder dat daardoor je productiviteit of speelplezier met je iPad of iPhone achteruit gaat? Wij doen 36 iOS-geheimen uit de doeken, zodat werken met iOS nog leuker wordt.

iPhoto op de iPad

In navolging van de iLife-broertjes iMovie en GarageBand heeft iPhoto eindelijk de weg naar iOS gevonden. Met name op de iPad komt het fotobewerkingsprogramma erg goed tot zijn recht. In ons uitgebreid feature behandelen we alle facetten van deze schitterende app.

Groepstest: iPhone-hoesjes

Je ziet door het grote aantal hoesjes dat op de markt is de iPhone bijna niet meer. Daarom hebben we een aantal aansprekende hoesjes naast elkaar gelegd en getest. Bekijk zelf welk hoesje bij jou past.

Apps van Apps magazine

Zusterblad Apps magazine bespreekt iedere uitgave een grote schare aan apps. Speciaal voor iCreate worden de tofste, coolste, leukste, handigste en fijnste apps geselecteerd.

Verder

Daar laten we het niet bij, want ook ditmaal telt iCreate 100 pagina’s boordevol Apple-nieuws, features, workshops en reviews. Wat te denken van een kennismaking met Phil Schiller, de man die tijdens een productpresentatie van Apple maar liefst vijf meter naar beneden sprong om te demonstreren dat het wifi-signaal niet uit zou vallen? Of leer je liever hoe je een back-up maakt van je fotocollectie met iPhoto en Time Machine? De Appletips ontbreken ook deze keer niet en er zijn maar liefst 41 pagina’s vol creatieve, handige en leuke workshops om mee aan de slag te gaan. iCreate 38 bestel je natuurlijk in onze webshop.

Deze uitgave ligt vanaf 8 mei in de winkels, vanaf dat moment zijn ook de online bestellingen leverbaar. Heb je een vraag of opmerking over het blad? Stuur een mail naar de redactie (redactie@icreatemagazine.nl) of tweet naar @iCreate_NL op twitter.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar