Terug naar Volgende week in de winkel: iCreate 35
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Volgende week in de winkel: iCreate 35

Door Daan Jeuken1 februari 2012 13:113 min. leestijd3

De eerste iCreate van 2012 speelt zich af in de wolken. Apple’s dienst iCloud is gratis en maakt het digitale leven stukken gemakkelijker. Reden te meer om in iCreate 35 uitgebreid stil te staan bij deze online synchronisatieservice. In een twintig pagina’s tellend feature behandelen we elk aspect van iCloud: van het instellen van een account en het aanmaken van e-mailadres tot het synchroniseren van je adressenboek en het gebruiken van iTunes Match. Maar dat is lang niet alles: ontdek in de koopgids welke Mac het beste bij jou past, maak kennis met Apple’s fameuze ontwerper Jonathan Ive en ga aan de slag met 51 pagina’s creatieve, handige en leuke workshops.

Aan de slag met iCloud

Apple’s nieuwe service iCloud maakt het digitale leven in één klap veel gemakkelijker. Het synchroniseren en up-to-date houden van zaken als je adressenboek, kalender, e-mails, foto’s en muziek was nog nooit zo gemakkelijk. In een twintig pagina’s tellend feature behandelen we elk aspect van iCloud, inclusief de allernieuwste dienst iTunes Match.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Kies jouw perfecte Mac

Is jouw Mac aan vervanging toe? In deze zware economische tijden is het zaak een weloverwogen keuze te maken voordat je de knip trekt. In onze koopgids nemen we alle Macs onder de loep, zodat je die Mac kunt kiezen die perfect bij jou past.

Numbers maakt werken met spreadsheets leuk

Het werken met getallen en spreadsheets hoeft niet saai te zijn. Met het iWork-programma Numbers neemt Apple je het lastige werk uit handen. In deze uitgebreide workshop behandelen we de basisfuncties van Apple’s rekenprogramma, zodat je meteen aan de slag kunt.

Maak kennis met Jonathan Ive

De op één na belangrijkste man binnen Apple is Sir Jonathan Ive: Senior Vice-president Industrial Design. ‘Jony’ Ive is een sympathieke Brit met een uitmuntend gevoel voor design en esthetiek. Maak kennis met de man die vormgeeft aan Apple.

Maak kans op € 2000 aan prijzen

Om iCreate Magazine nog beter af te stemmen op het lezerspubliek hebben we weer een enquête ingesteld. Laat je mening horen en maak kans op schitterende prijzen.

Verder

Natuurlijk is dit nog lang niet alles. In iCreate 35 zien we onder meer reviews van de Nokia Lumia 800 – een serieuze concurrent van de iPhone 4S – de Libratone Live AirPlay-speakers, de Nikon Coolpix compactcamera en een kekke iPhone-bestuurbare helikopter. We geven de 7 beste tips voor Facebook en helpen een aantal lezers uit hun problemen met OS X Lion. Uiteraard ontbreken de Appletips niet en hebben we weer 51 pagina’s vol creatieve, handige en leuke workshops voor jullie om mee aan de slag te gaan.

Deze uitgave ligt vanaf 7 februari in de winkels, vanaf dat moment zijn ook de online bestellingen leverbaar. Heb je een vraag of opmerking over het blad? Stuur een mail naar de redactie (redactie@icreatemagazine.nl) of tweet naar @iCreate_NL op twitter.

[preview url=”http://files.fnl.nl/fileadmin/icreate/uitgaven/2012/icnl1235.swf”]

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Daan Jeuken

Voormalig Brand Manager iCreate. Maar kan het toch niet laten om zo nu en dan over Apple te blijven schrijven.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Leo Voogt
Lezer
Leo Voogt

Beste Daan,
Ik ben zeer tevreden over het magazine en wil dit ook laten blijken in de enquete, maar ik heb wellicht wat last van sneeuwblindheid. Ik kan nl geen enquete vinden op jullie site. Kan je mij vertellen hoe ik de enquete kan vinden
Mvg Leo Voogt

Chris Bruinsma
Lezer
Chris Bruinsma

Ik win nooit wat. Nu zeker niet. De enquete kan ik nergens vinden. Erg jammer.

Anja Aarts
Lezer
Anja Aarts

Dacht al dat ik gek was , maar het ligt gelukkig niet aan mij !
Het lezersonderzoek 2012 moet zeker nog gemaakt worden ? ?
En toch zetten jullie een levensgrote advertentie op pagina 44 van nummmer 35. Slechte reclame voor jullie blad.
Laat de prijs maar komen zou ik zeggen.