Terug naar Volgende week in de winkel: iCreate 34
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Volgende week in de winkel: iCreate 34

Door Daan Jeuken2 december 2011 15:243 min. leestijd2

Met de donkere wintermaanden voor de boeg is het tijd om ramen en deuren gesloten te houden en je lekker binnenshuis, nabij de kachel, te amuseren. Hoe kun je de tijd dan beter verdrijven dan eens dieper uit te zoeken wat je met al jouw Apple-producten kunt? Speciaal voor deze donkere dagen geven we in iCreate 34 de 100 beste tips voor de Mac. Tevens leggen we uit wat je allemaal met een Apple TV kunt, en natuurlijk hoe je dat doet. Met verder onder meer 39 pagina’s aan workshops, een kennismaking met Tim Cook en het 10-jarig jubileum van de iPod lijkt ons dat ruim voldoende om de donkere maanden door te komen.

De 100 beste Mac-tips

Voor beginnende Mac-gebruikers valt er veel te ontdekken aan het nieuwe systeem van je computer. Maar ook als je al wat langer met de Mac werkt valt er nog genoeg te leren; iedere dag komen er leuke apps, accessoires en diensten uit voor je Mac. Om nog meer uit je Mac te halen geven wij onze honderd beste Mac-tips om het werken met je Mac nóg leuker en eenvoudiger te maken.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Zo handig is de Apple TV

Apple is eindelijk overstag en verkoopt de Apple TV nu officieel in Nederland en België. Dat is goed nieuws, want dit veelzijdige zwarte kastje is handig voor elke Apple-gebruiker. Maar wat kun je er nou precies allemaal mee? En hoe werkt het allemaal? Wij behandelen alle mogelijkheden en geven uitgebreide uitleg over deze multifunctionele mediaspeler kan samenwerken met al jouw Apple-producten.

Creatief tekstverwerken met Pages

Wie bij tekstverwerken nog steeds denkt aan saaie A4’tjes vol zwarte blokken tekst, heeft nog nooit met Pages gewerkt. Met dit iWork-programma is het leuk opmaken en aankleden van je tekst een eenvoudig klusje. In deze uitgebreide workshop behandelen we de basisfuncties van Apple’s tekstverwerkingsprogramma, zodat je meteen aan de slag kunt.

Maak kennis met Tim Cook

Tim Cook heeft de zware taak om in de voetsporen van Steve Jobs te treden. Hij is de nieuwe grote baas bij het meest winstgevende beursgenoteerde bedrijf ter wereld en toch is er weinig over hem bekend. Een introductie is daarom zeker op zijn plaats.

Verder

Natuurlijk is dit nog lang niet alles. Verder in iCreate 34 zien we onder meer een review van de eerste Thunderbolt-externe schijf van LaCie, lezen we de officiële biografie van Steve Jobs, staan we stil bij de tiende verjaardag van de iPod en behandelen we weer de nodige Lion-problemen van lezers. Uiteraard ontbreken de Appletips niet en hebben wij weer 39 pagina’s vol creatieve, handige en leuke workshops voor jullie om mee aan de slag te gaan.

Deze uitgave ligt vanaf 6 december in de winkels, vanaf dat moment zijn ook de online bestellingen leverbaar. Heb je een vraag of opmerking over het blad? Stuur een mail naar de redactie (redactie@icreatemagazine.nl) of tweet naar @iCreate_NL op twitter.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Daan Jeuken

Voormalig Brand Manager iCreate. Maar kan het toch niet laten om zo nu en dan over Apple te blijven schrijven.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Vincent
Lezer
Vincent

Er staat een kleine fout in deze uitgave. Jullie zeggen dat je via CrossOver Team Fortress 2 moet spelen, maar dit kan ook gewoon via Steam. Ik heb de Mac-versie van zowel steam als TF2.

Ik heb een abonnement, dus ik heb hem een week eerder.

Vincent
Lezer
Vincent

Er staat een kleine fout in deze uitgave. Jullie zeggen dat je via CrossOver Team Fortress 2 moet spelen, maar dit kan ook gewoon via Steam. Ik heb de Mac-versie van zowel steam als TF2.

Ik heb een abonnement, dus ik heb hem een week eerder.