Terug naar Volgend jaar een rode iPhone?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Volgend jaar een rode iPhone?

Door Laura Grootaarts8 december 2016 11:522 min. leestijd0

De iPhone die volgend jaar verschijnt, kan weleens voor wat verrassingen gaan zorgen. Onder andere vanwege de kleur. Volgens het Japanse Macotakara (via Cult of Mac) komt er in 2017 een rode iPhone 7s (Plus).

Niet in lijn met andere geruchten

Macotakara heeft zijn informatie van Taiwanese leveranciers. Die beweren dat er buiten de opvallende kleur om verder niet al te veel verandert aan het design van de iPhone. Dit strookt niet met recente speculaties, waarin gesproken wordt over een compleet vernieuwde iPhone met een glazen behuizing, een glazen behuizing die doorloopt tot aan de rand van de telefoon en zonder de kenmerkende thuisknop – die wordt mogelijk verwerkt onder het glas van het scherm.

Product (RED)-iPhone

Product (RED)

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Nooit eerder verscheen er een rode iPhone, maar Apple heeft wel heel veel andere producten in de kleur rood. Met de verkoop van deze Product (RED)-lijn leveren ze een bijdrage aan het wereldfonds dat AIDS bestrijdt. Een groot deel van deze producten is verzameld op de Product (RED)-pagina van Apple. De rode iPod touch geeft een aardige indruk van hoe een rode iPhone eruit zou kunnen zien.

In het afgelopen jaar was de kleur van de iPhone ook al een punt van discussie. Sommigen waren ervan overtuigd dat er een blauwe iPhone 7 zou komen. Uiteindelijk verscheen de iPhone 7 (Plus) in goud, roségoud, zilver, zwart en gitzwart. Die laatste kleur was nieuw in het assortiment, maar deze hoogglans tint blijkt wel wat gevoelig voor gebruikssporen.

Zou jij een rode iPhone willen hebben?

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar