Terug naar 'Volgend jaar 5-inch iPhone 7s met verticale dubbele camera'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Volgend jaar 5-inch iPhone 7s met verticale dubbele camera'

Door Laura Grootaarts27 december 2016 10:552 min. leestijd0

in 2017 bestaat de iPhone 10 jaar en daarom zou Apple weleens iets bijzonders kunnen gaan doen. Volgens de Japanse site Macotakara (via 9to5Mac) verschijnt er tegen het einde van het volgende jaar een iPhone 7s met een 5-inch scherm. Ook zou er iets bijzonders gebeuren met de camera. Macotakara zou zijn informatie hebben van leveranciers.

iPhone 7s met verticale dubbele camera

Apple heeft in de afgelopen jaren steeds iPhones uitgebracht in twee formaten: 4,7 en 5,5 inch. Die blijven bestaan, en daarbij komt dus een derde iPhone-formaat van 5 inch. Deze extra iPhone lijkt verder op nog één ander punt af te wijken van de andere twee toestellen: de 5-inch iPhone 7s krijgt een dubbele camera. De huidige iPhone 7 Plus heeft natuurlijk ook al een dubbele camera, hierbij zitten de camera’s naast elkaar. De nieuwe iPhone zou een verticale camera hebben, waarbij de lenzen dus onder elkaar worden geplaatst.

De 5-inch iPhone is verder vergelijkbaar met de andere twee iPhones die volgend jaar moeten verschijnen. Het lijkt dus meer te gaan om een uitbreiding van de line-up, dan om een compleet ander toestel.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Geruchten iPhone 2017

Verheug je nog niet al te veel op de iPhone die in het bovenstaande gerucht beschreven wordt. We hebben nog een maand of tien te gaan voordat de nieuwe iPhone verschijnt en het kan nog alle kanten op. Eerder werd er gesproken over een randloze 5,8-inch iPhone met een compleet glazen behuizing. De thuisknop en de FaceTime-camera zouden hierbij achter het glas van het scherm verwerkt worden.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Volgend bericht
Downloads iCreate 84
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 8
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar