Terug naar Vodafone brengt televisie naar de iPad
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Vodafone brengt televisie naar de iPad

Door Daan Jeuken15 augustus 2011 15:141 min. leestijd0

Het is niet alleen maar kommer en kwel met de telecombedrijven. Kwamen ze de laatste tijd voornamelijk in het nieuws vanwege de verhoogde tarieven, nu komt Vodafone met het grote nieuws dat ze internet, telefonie en televisie via glasvezel gaan brengen. Hiermee is ‘tv kijken op je iPad en je telefoon gebruiken als afstandsbediening dichterbij dan je denkt’, aldus Vodafone.

Van tv tot tablet
Nu providers hun inkomsten uit bellen en (met name) sms’en drastisch zien dalen moeten ze ergens anders hun geld vandaan zien te halen. Het aanbieden van tv is dan een mooi alternatief. In marketingjargon heet dit ‘omdat grenzen tussen (mobiel) internet en televisie vervagen’. Vodafone gaat internet, bellen en televisie de huiskamer in brengen via het glasvezelnetwerk. Onderdeel van dit pakket is dat je ook op je iPad of iPhone naar de televisie kunt kijken. ‘Jij bepaalt zelf op welk scherm je je favoriete serie volgt’, aldus Vodafone. Over de precieze invulling en werking worden echter nog weinig details gegeven.

Vodafone TV
Televisie kijken op je mobiel is voor Vodafone niet helemaal nieuw, want in 2007 introduceerde het Vodafone TV al, waarmee je voor 5 euro per maand of 50 cent per 10 minuten een tiental zenders kunt bekijken.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar