Terug naar Vind jij de iPhone 4 bij KPN ook zo duur?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Vind jij de iPhone 4 bij KPN ook zo duur?

Door Redactie iCreate11 november 2010 16:262 min. leestijd4

Op 29 november beginnen KPN en Vodafone met het uitleveren van de iPhone 4. Vandaag kun je bij beide providers al een abonnement uitkiezen en bestellen. Maar zijn wij nou de enigen, of vind jij KPN ook duur?

Vodafone
Wij hebben ons oog laten vallen op een iPhone 4 16GB met een tweejarig Vodafone-abonnement. We kunnen ervoor kiezen € 39,50 per maand te betalen voor 275 belminuten of 550 sms-berichten en 1 Gb aan dataverkeer. Dan kost het toestel € 99 en de activatiekosten zijn € 24,50.

KPN
Bij KPN zijn we duurder uit, en krijgen we minder voor ons geld. De maandelijkse kosten zijn vijf euro méér (€ 45), maar het aantal minuten en sms’jes ligt láger: 250 min / 500 sms. En de prijs voor het toestel? Die bedraagt € 159,95. Dat is zestig euro meer dan bij Vodafone. Het datalimiet en de aansluitkosten komen wél overeen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

SMS-verdubbelaar
Slechts één voordeel kunnen we ontdekken bij KPN, dat is de gratis SMS-verdubbelaar. Dat voordeel wordt voor mij teniet gedaan door de hoge kosten die KPN rekent als je het datalimiet van 1 GB overschrijdt; 5 cent per MB. Vodafone neemt met drie cent genoegen.

Het is niet alsof ze geen concurrentie hebben, want Vodafone is ook een goed alternatief op T-Mobile. Waarom doet KPN dan zo zijn best om (te) duur te zijn?

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4
Bekijk dit dossier

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Jeroen
Lezer
Jeroen

In eerste instantie was ik blij met het nieuws dat Vodafone en KPN de iPhone gingen aanbieden (T-Mobile heeft bij mij binnen geen bereik).

Maar toen ik de prijzen zag, was ik toch een beetje teleurgesteld.
Ik had gehoopt dat ze allebei iets onder de prijs van T-Mobile zouden gaan zitten.

Ik vermoed illegale prijsafspraken… Neelie!

Steven
Lezer
Steven

Ik zit zelf bij Hi (KPN) en was dan ook erg blij met het nieuws dat ook zij de iPhone gingen aanbieden. Maar met deze prijzen denk ik toch maar dat ik er vanaf zie. Belachelijk! De vraag die ik mezelf moet stellen: Stap ik over naar een andere aanbieder? Misschien toch maar naar T- Mobile. Ik vind overigens dat Hi niet alleen met de iPhone maar ook met andere merken telefoons behoorlijk aan de prijs is.

Egbert
Lezer
Egbert

Ik heb vandaag ook de Iphone 4 16 gb besteld bij Telfort, omdat ik mijn abbo verleng betaal ik 39 euro voor het toestel en het eerst jaar zijn de abbokosten gehalveerd. Ik denk dat van Vodafone, KPN en Telfort de laatste het goedkoopst is.

Arch
Lezer
Arch

Ik heb gisteren ook de iPhone 4 besteld met een abonnement bij Vodafone.

Ik zat tot nu toe bij Hi en daar was ik heel tevreden over, maar hun iPhone abonnementen zijn gewoon echt te duur. KPN, Hi en Telfort is allemaal hetzelfde bedrijf alleen bieden ze andere bundels aan onder de verschillende namen en T-Mobile hoor ik niets dan slechts over, dus dan blijft Vodafone over. Schappelijk abonnement wat precies bij mijn belgedrag past en de telefoon krijg ik ook lekker goedkoop. Prima deal! Ik wou dat het al 29 november was 😀