Terug naar Vijfde publieke bèta iOS 10 beschikbaar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Vijfde publieke bèta iOS 10 beschikbaar

Door Laura Grootaarts16 augustus 2016 09:342 min. leestijd0

Apple heeft nieuwe bèta-versies van iOS 10 vrijgegeven. Publieke testers kunnen aan de slag met versie 5 van de bèta. Tegelijkertijd kwam voor ontwikkelaars versie 6 uit van de software. De nieuwe bèta-versie betreft slechts een kleine update, er zijn nog geen opvallende nieuwe functies ontdekt. Naast een nieuwe bèta voor iOS 10 verschenen er ook (publieke) bèta’s voor macOS Sierra, tvOS 10 en watchOS 3.

Thuisscherm iOS 10

Bèta iOS 10 downloaden

Met de bèta kun je iOS 10 uitproberen nog voor de daadwerkelijke release. Let wel: er kunnen nog kleine foutjes in de software zitten die je apparaten doen vastlopen. De bèta wordt juist uitgegeven om dit soort bugs op te sporen. Wil je de testversie van iOS 10 op je iPad of iPhone zetten, dan moet je je daarvoor eerst registreren bij Apple via beta.apple.com. Heb je dat nog niet eerder gedaan? Lees dan eerst onze workshop Publieke bèta iOS 10 installeren: zo werkt het. Heb je eerder al een bèta-versie van iOS 10 gedownload? Dan is het heel eenvoudig. Je installeert de bèta zoals iedere andere versie van iOS, via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wat heeft iOS 10 te bieden?

iOS 10 is een compleet nieuwe versie van het besturingssysteem voor de iPhone, iPad en iPod touch. Vooral de app Berichten zal een grote metamorfose ondergaan: je kunt voortaan previews van webpagina’s en video’s zien en er is een grote rol weggelegd voor emoji (wat ons betreft is het iets te veel circus). Siri wordt een stuk slimmer en werkt ook met apps van andere partijen dan Apple. Ook Foto’s wordt een stuk veelzijdiger: objecten op de foto worden voortaan herkend, en de app verpakt je herinneringen in een mooie video.

Berichten iOS 10 - rich links

iOS 10 is in juni aangekondigd tijdens de WWDC en wordt volgende maand verwacht. Na de keynote van september weten we exact wanneer we de definitieve versie van iOS 10 kunnen downloaden. De keynote vindt naar verwachting plaats in de eerste week van september, waarschijnlijk is iOS 10 een week later beschikbaar.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar