Terug naar 'Video toont iPhone 7 voor het eerst in actie'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Video toont iPhone 7 voor het eerst in actie'

Door Laura Grootaarts4 augustus 2016 18:562 min. leestijd0

In de aanloop naar de keynote volgende maand, duikt er steeds weer nieuw beeldmateriaal op van de nieuwe iPhone 7. De foto’s en video’s die vandaag zijn verschenen, zijn echter bijzonder te noemen: voor het eerst zien we een iPhone 7 die aan staat.

Wat is er nieuw aan de iPhone 7?

Werkende iPhone 7

Op de foto’s lijk je op het eerste gezicht de huidige iPhone 6s te zien. Pas als je beter kijkt, zie je dat de telefoon op kleine details toch echt anders is. De camera is een stuk groter dan we gewend zijn en zit ook iets meer in de hoek van het toestel. De antennestrepen zijn veel minder prominent aanwezig en volgen nu de rand van de iPhone. Aan de onderkant van het toestel valt op dat de reguliere koptelefoonaansluiting ontbreekt en dat op de plek daarvan nu een extra speaker is. Dit alles is in lijn met een aantal geruchten die steeds weer opnieuw de kop opsteken.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wat we niet goed kunnen zien, is wat voor soort thuisknop er op het toestel zit. Het is nog steeds niet duidelijk of het gewoon de ‘ouderwetse’ knop is, of dat het gaat om een drukgevoelig exemplaar. Op het oog ziet hij er hetzelfde uit als de huidige thuisknop.

Wat is er te zien op het scherm?

Misschien denk je naar aanleiding van de foto helemaal rechts dat iOS opeens een weinig geslaagde metamorfose heeft ondergaan. Maar we kunnen je geruststellen: dit is niet de standaardversie van iOS, maar speciale testsoftware waar je als gewone gebruiker niet mee te maken krijgt. Naast de foto’s is er ook een video verschenen waarop een functionerende iPhone 7 te zien is. Op de video zien we voornamelijk wat de camera doet:

Release iPhone 7

De nieuwe iPhone moet halverwege september verkrijgbaar zijn. Volgens geruchten ligt het toestel op vrijdag 16 september in de eerste groep landen in de winkels. In Nederland en België moeten we meestal iets langer geduld hebben. Meer over de iPhone 7 lees je op onze hardware-pagina over de iPhone 7.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar