Terug naar Korte video iPhone 7 opgedoken
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Korte video iPhone 7 opgedoken

Door Laura Grootaarts15 juli 2016 08:532 min. leestijd0

Deze week verscheen de ene na de andere foto van de iPhone 7. Nu is er dan ook bewegend beeld van het nieuwe toestel. Het gaat om een video van 6 seconden die is geplaatst op de Chinese social media-site Weibo (via 9to5Mac).

Video iPhone 7

Wat valt er te zien in die paar seconden? Sowieso iets dat heel veel lijkt op eerdere plaatjes die we al voorbij hebben zien komen. In de video worden de achterkant en de onderkant van de iPhone 7 getoond. We zien twee toestellen: een zilveren en een spacegrijze versie (gisteren verschenen er nog foto’s waarop ook de roségouden en de gouden iPhone 7 te zien zijn).

Verder is de opening voor de camera groter dan we gewend zijn en zijn de antennestrepen wat netter weggewerkt. Op de plek waar nu nog een koptelefoonaansluiting zit, zien we een extra speaker. De kans bestaat dat de reguliere koptelefoon op de iPhone 7 komt te vervallen. Enfin, bekijk de video hieronder zelf:

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Hoe geloofwaardig het allemaal is? Het is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk te noemen dat degene die de video maakt niet even de moeite neemt om de iPhone om te draaien. In september weten we het: dan is er een keynote waarin de iPhone 7 ongetwijfeld een hoofdrol speelt.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar